2777
2789
عنوان

کسی وکیل هست؟

400 بازدید | 30 پست

قاضی برا همسرم حکم صادر کرد که تا بیست روز آینده خونه مستقل اجاره کنه 

حالا اگه تو اون بیست روز اجاره نکنه آیا دیگه می‌تونه بزنه زیرش و کلا اجاره نکنه ؟؟

جریان چیه

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩

مجبورش نمیکنن خونه اجاره کنه 

اما تازمانیکه اینکار انجام نده باید نفقه شمارو بده و شما هم مجبور نیستی بری هرجایی باهاش زندگی کنی 

نهایتا میتونی اگر استنکاف کرد برای طلاق اقدام کنی البته اگر قصدتون این باشه

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
مجبورش نمیکنن خونه اجاره کنه  اما تازمانیکه اینکار انجام نده باید نفقه شمارو بده و شما هم مجبو ...

ای وای پس یعنی رسماً قول الکی داده 

پس این وسط دستور قاضی چی میشه آخه 

اول قرار بود خونه اجاره کنه حالا میگه یه بخشنامه جدید براشون اومده که کلا بتونیم ازین شهر بریم 

بخاطر همین تانتیحه انتقالی بیاد بعد اون بیست روز میشه

حالا من نمی‌دونم والا میگم اگه اون موقع بزنه زیرش من چی کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مجبورش نمیکنن خونه اجاره کنه  اما تازمانیکه اینکار انجام نده باید نفقه شمارو بده و شما هم مجبو ...

من الان باهاش دارم زندگی‌میکنم طبقه بالای پدرشوهرم ایناهستیم

ای وای پس یعنی رسماً قول الکی داده  پس این وسط دستور قاضی چی میشه آخه  اول قرار بود خونه ...

ببین پرونده باید و نباید زیاد داره من وقتی جزییات پرونده رو نمیدونم براساس قوانین کلی و چیزهایی که شما تعریف میکنی دارم بهت میگم 

کلا اگر زن از خونه شوهر قهر کنه فقط حکم الزام به تمکین صادر میشه اما مامور نمیفرستن زن رو به زور برگردونه 

برای مرد هم میگن باید خونه بگیری اما اونم مامور نمیفرستن که حتما بگیره عدم انجام این کارها تبعات حقوقی داره 

یعنی برای زن ممکنه نفقه ساقط بشه برای مرد هم الزام به نفقه 

اگر شما شرط تعیبن  مسکن توی عقدنامه نداشته باشی همسرت میتونه توی شهر دیگه که محل کارش هست خونه بگیره 

در نهایت اینکه ایشون در صورت عدم انجام این کار باید نفقه شمارو پرداخت کنه و حق درخواست ازدواج مجدد نداره 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
ببین پرونده باید و نباید زیاد داره من وقتی جزییات پرونده رو نمیدونم براساس قوانین کلی و چیزهایی که ش ...

والا کلا همه چی برا مرداس اونجا امضا کرده حالا هیچ معلوم نیس انجام بده یا نه 

من الان در قهر نیستم باهم داریم زندگی میکنیم مشکل نفقه هم ندارم 

فقط از جهت اینکه ببینم اگر اجاره نکرد میتونم کاری کنم یا نه باید همینجا بمونم

ای وای پس یعنی رسماً قول الکی داده  پس این وسط دستور قاضی چی میشه آخه  اول قرار بود خونه ...

هنوز نگرفته؟تو باید خونه پدرت میموندی هر وقت گرفت برمیگشتی تا اونم مجبور بشه سریع تر بگیره الانماگه دیدی شرایط خوب نیس و میخواد بازیت بده خیلی قاطع بگو ممکنه تکلیف تو ماه های اینده معلوم بشه و توحاضر نیستی بیشتر ازاین اینجا زندگی کنی یا زودتر خونه بگیر یا زودتر تکلیف کارتومشخص کن یا من میرم هروقت ازاینجا بلند شدی میام اگه قاطع نباشی خونه نمیگیره هاااا

پسرم❤👦
والا کلا همه چی برا مرداس اونجا امضا کرده حالا هیچ معلوم نیس انجام بده یا نه  من الان در قهر ن ...

بنظرماگه نکرد میتونی ترکمنزل کنی وبعد بگی امضا داده خونه جدا بگیره اما همکاری نمیکنه قاضیم میگه مسخره بازی در اوردی مرتیکه

پسرم❤👦
هنوز نگرفته؟تو باید خونه پدرت میموندی هر وقت گرفت برمیگشتی تا اونم مجبور بشه سریع تر بگیره الانماگه ...

آخه اینکه من اون لحظه برگشتم هم به دستور قاضی بود و خودش نوشته که تا زمان اجاره کردن منزل مستقل زوجه باید به منزل سابق ایشان برگردد و این حرفا 

خونه رفتیم گشتیم الان چون فصلش نیس چیز به دربخوری پیدانکردیم بعد الان میگه تااخر خرداد تکلیفم مشخص میشه که بتونیم بریم شهر دیگه کلا

من والا موندم اعتماد کنم یا نه

آخه نمیشه هم که پامو بکنم تو یه کفش بگم همین الان باید بریم بعد میگه تو قصدت زندگی نیس

بنظرماگه نکرد میتونی ترکمنزل کنی وبعد بگی امضا داده خونه جدا بگیره اما همکاری نمیکنه قاضیم میگه مسخر ...

آره همین 

منم میگم چون قبول کرده و امضا داده مگه شهر هرته که اجاره نکنه

هنوز نگرفته؟تو باید خونه پدرت میموندی هر وقت گرفت برمیگشتی تا اونم مجبور بشه سریع تر بگیره الانماگه ...

الکی  نمیگن همه چی برا مرداس

بخدا قاضیه می‌گفت ماشین خودشه دلش خواسته زده اسم ننش به کسی ربطی نداره یا زمین‌ش  گفت مال خودشه اصن می‌تونه بره بفروشه شما نمیتونی بگی بزن بنامم و...

آخه اینکه من اون لحظه برگشتم هم به دستور قاضی بود و خودش نوشته که تا زمان اجاره کردن منزل مستقل زوجه ...

خب پس بگو من تا اخر خرداداوکیم ولی اگه قرار باشه منو گول بزنی دیگه توقع فرصت دوباره نداشته باش 

پسرم❤👦
خب پس بگو من تا اخر خرداداوکیم ولی اگه قرار باشه منو گول بزنی دیگه توقع فرصت دوباره نداشته باش 

آره دقیقا

والا آدم نمیدونه بهشون اعتماد کنه یا نه قدرت دستشونه براخودشون حال میکنن

خودت چیکار کردی؟ بعد مچ گیری ازشوهرت؟