آخه میگن دارن کنترل میکنن قیمتا رو حالا نمیدونم چقدر صحت داره
یه سامانه میخوان بزارن مثلا رنج قیمت تو اون باشه.مجری میگفت رنج بر چه اساسی تعیین میشه تو جواب میگن صابخونه حق داره قیمت بذاره از لحاظ شرعی با شرع ریدن بهمون عوضیا
انقد دوست دارم که اصلا همه چیز نینیمون به تو بره😍😍😍
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
اون که به خاطر ورود ناوها و احتمال جنگ بدجور کشیده بود بالا ترامپ توییت زد گفت جنگ ما اقتصادی هست نه نظامی کشید پایین تازه کشیده پایین به اون قیمت اولش نرسیده سکه طرفای 4 میلیون و چهارصد بود شد بالای پنج تومان الان اومد زیر پنج تومان ولی به 4 میلیون چهارصد نرسیده
یعنی میشه واقعا ماشین قیمتش بیاد پایین مام ماشین دار بشیم بخدا با دو تا بچه خیلی سخته بی وسیله
مافیای حرامزاده خودرو نمیگذارن خودرو از خارج وارد بشه اگر وارد بشه که حسابی میاد پایین مثلا یه ماشین که الان 270 میلیونه میشه طرفای 70 میلیون البته ماشین کارکرده خارجی نه نو (ماشینی که قبلا خارجی ها سوار شدن و دست دوم هستن که به نظرم دست دوم خارجی ها از نو ایرانی بهتره)