آخه میگن دارن کنترل میکنن قیمتا رو حالا نمیدونم چقدر صحت داره
یه سامانه میخوان بزارن مثلا رنج قیمت تو اون باشه.مجری میگفت رنج بر چه اساسی تعیین میشه تو جواب میگن صابخونه حق داره قیمت بذاره از لحاظ شرعی با شرع ریدن بهمون عوضیا
انقد دوست دارم که اصلا همه چیز نینیمون به تو بره😍😍😍
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
اون که به خاطر ورود ناوها و احتمال جنگ بدجور کشیده بود بالا ترامپ توییت زد گفت جنگ ما اقتصادی هست نه نظامی کشید پایین تازه کشیده پایین به اون قیمت اولش نرسیده سکه طرفای 4 میلیون و چهارصد بود شد بالای پنج تومان الان اومد زیر پنج تومان ولی به 4 میلیون چهارصد نرسیده
یعنی میشه واقعا ماشین قیمتش بیاد پایین مام ماشین دار بشیم بخدا با دو تا بچه خیلی سخته بی وسیله
مافیای حرامزاده خودرو نمیگذارن خودرو از خارج وارد بشه اگر وارد بشه که حسابی میاد پایین مثلا یه ماشین که الان 270 میلیونه میشه طرفای 70 میلیون البته ماشین کارکرده خارجی نه نو (ماشینی که قبلا خارجی ها سوار شدن و دست دوم هستن که به نظرم دست دوم خارجی ها از نو ایرانی بهتره)