2777
2789
عنوان

سفر در زمان 😨😨

1280 بازدید | 30 پست

این خبر جدید رو دیدید که پسری در امریکا ادعا کرده به آینده سفر کرده و از تمام تست های دروغ سنجی هم گذشته ..جالب اینه که گفته بهتون اخطار میدم که فکری کنید واسه سال 2020 اگر ترامپ رییس جمهور بشع همه در خطرن 😨

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینکه همه دارن میگن ترامپ یه خطر جدی برای کل جهانه. و آخرین رییس جمهور آمریکاست. البته من نظرم اینه که اول با چین جنگ میشه بعد میشه جنگ جهانی سوم 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

نیازی به آینده رفتن نبود 

همه میدونن ترامپ موجود بی‌خودیه

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
اینکه همه دارن میگن ترامپ یه خطر جدی برای کل جهانه. و آخرین رییس جمهور آمریکاست. البته من نظرم اینه ...

خدانکنه ...خدا این مردک روانی رو شفا عاجل بده به خدا

حتی یه نفر ادعا کرده بود رفته به آینده و یه عکس مبهمم ازش گرفته بود

نمیدونم چرا ولی اینجور داستانارو باورمیکنم و یکمم میترسم

انسانها چیزهای ساخته و پرداخته از دکان می خرند اما چون کاسبی نیست که دوست بفروشد آدمها بی دوست و آشنا مانده اند!
این دیگه از اون حرفا بود. بشنو  ولی باور نکن عزیزم

عزیزم سفر به آینده طبق چندین نظریه قابل اجراست ..مهم ترینش نظریه هاوکینگ هست ...اگر انسان سرعتش رو به نور نزدیک کنه قدرت جابه جایی هست ..خرافه نیست مسئله کاملا علمی هست