این خبر جدید رو دیدید که پسری در امریکا ادعا کرده به آینده سفر کرده و از تمام تست های دروغ سنجی هم گذشته ..جالب اینه که گفته بهتون اخطار میدم که فکری کنید واسه سال 2020 اگر ترامپ رییس جمهور بشع همه در خطرن 😨
یعنی از فیزیک عبور کرده 😁😁سفر در زمان اصلا توبعد زمانی مکانی ما امکان پذیر نیست اینم ی دروغی مثل پیش بینی پایان دنیا در سال ۲۰۱۲
چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
یعنی از فیزیک عبور کرده 😁😁سفر در زمان اصلا توبعد زمانی مکانی ما امکان پذیر نیست اینم ی دروغی مثل ...
عبور از فیزیک نیست ....بعدم بعد مکانی و زمانی معنا پیدا نمیکنه ..نطریه انیشتین و هاوکینگ هست و کاملا شدنی ...حالا اینم ممکنه دروغ باشه ...ولی سفر در زمان به اندازه همون سیاهچاله ها عجیب بود که الان شده پس ممکنه اینم بشه
خدانکنه ...خدا این مردک روانی رو شفا عاجل بده به خدا
این مردک یه ادم بازاریه و تو هر کاری باید چونه بزنه و تا حرفشو به کرسی ننشونه ول نمیکنه. من بیستسال پیش ازش برنامه دیدم که واقعا اوج روانی بودنشو نسون میداد. کارمندهای تو شرکتشو اخراج میکرد بعد اونها رو میاورد جلو دوربین تا بگن آقای ترامپ ما رو اخراج کرد و باعث شد که ا زندگیمون از این رو به اون رو بشه و یه زندگی عالی داشته باشیم. بعد آخر سر میگفتن آقای ترامپ بابت این تصمیمتون متشکریم.😐 اکثرا هم سیاهپوست بودن. حالا فکرشو بکن داره یه مملکت رو میچرخونه. چی میشه؟
تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
شاید شد ...انسان به هررویایی که داشته یه روزی دست پیدا کرده ..کی فکرشو میکرده یه عول اهنی بسازن که چندتن باشه و تو آسمون معلق بمونه و از یک سیاره به سیاره دیگه بره ...همه چیز از رویاهای انسانی میاد
عبور از فیزیک نیست ....بعدم بعد مکانی و زمانی معنا پیدا نمیکنه ..نطریه انیشتین و هاوکینگ هست و کاملا ...
فک نمیکنم اصلا عملی باشه سرعت ادم ب سرعت نور نزدیک شه جرمش ازبین میره چیز ازش نمیمونه همش ی فرضیه است
چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
حرف اینجاست که تا حالا هیچکس نتونسته اینکارو بکنه. حتی همین پسر که شما میگین .اینم فقط ادعاست . در ...
یک مسائلی هم وجود داره..اونم اینه که حتی اگر باشه نشر نمیدن اونم به صورت بین المللی چون تبعات زیادی میتونه داشته باشه ...بسیاری از پژوهش ها و اتفاقات در حال رخ دادن هست ولی چیزی گفته نمیشه چون واکنش ها ممکنه از خود واقعه سنگین تر باشه ...اتفاقا من سر همین موضوع شک کردم که اگر درست بود بازنشر نمیکردن ...
فک نمیکنم اصلا عملی باشه سرعت ادم ب سرعت نور نزدیک شه جرمش ازبین میره چیز ازش نمیمونه همش ی ف ...
نه عزیزم اینطور نیست ..چون من خیلی علاقه دارم و زیاد این مدل مباحث رو دنبال میکنم ...کاملا شدنی هست ..در مورد فرضیه بودنش جای بحث هست ولی تصور کنید چند دهه پیش نظریه نسبیت انیشتن الان به نتیجه رسیده و اگر امکان وجود سیاهچاله و قواعدش نبود الان نظریه نسبیت رد میشد ...بنابراین از کنار فرضیه های افرادی مثل هاوکینگ و انیشتن نمیشه ساده گذشت کمااینکه شدنی هم شده باشه جایی ازش صحبت نخواهد شد..دنیا بهم میریزه