2821
2789
اخه شوهرم واریکوسل عمل کرد دکتر گفت بعد 6 ماه بچه بیاریم ممکنه بعد سخت بشه من مشکلی برام پیش اومد بع ...

دوست منم شوهرش واریکسل داشت که عمل کرد دکار میگفت احتمال بارداری 5%هست اما 5سال بعدش باردار شدن الانم یه گل دختر دارن 

اخه شوهرم واریکوسل عمل کرد دکتر گفت بعد 6 ماه بچه بیاریم ممکنه بعد سخت بشه من مشکلی برام پیش اومد بع ...

لطف خدا بوده خداروشکر کن 

ولی بازم روز موعدت بیبی بذار مدیکور برامن مثبت کاذب نداشته ولی خیلیا اینجا گفتن مدیکور مثبت کاذب داره براهمی میگم دوباره بیبی بذار 

برا علائم هم هنوز زوده همه مثل هم نیستن بعضیا زود متوجه میشن بعضیا تا آخر بارداری اصلا ویاری ندارن 

😊

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دوست منم شوهرش واریکسل داشت که عمل کرد دکار میگفت احتمال بارداری 5%هست اما 5سال بعدش باردار شدن الان ...

اخی عزیزم زنده باشن....

وای بخدا اینقد خوشحالم ولی همش استرس دارم میگم نکنه فردا برم ازمایش بدم منفی باشه به بی بی چک میشه اعتماد کرد؟؟؟

لطف خدا بوده خداروشکر کن  ولی بازم روز موعدت بیبی بذار مدیکور برامن مثبت کاذب نداشته ولی خیلیا ...

خدا کنه درست باشه برا منم دعا کن عزیزم  ...

خیلی دعا کردم دیشب چقد دعا کردم خدا یه بچه بدم بخدا صبح قبل اینکه بی بی چک بزنم خواب دیدم یه دختر دارم 

خدا کنه درست باشه برا منم دعا کن عزیزم  ... خیلی دعا کردم دیشب چقد دعا کردم خدا یه بچه بدم بخد ...

الهی

چقد دلت پاک بوده که خدا زود صداتو شنیده زود نرو آز بذار یکی دو روز از موعدت بگذره بعد برو تو این چند روز فقط استراحت کن 

برامنم دعا کن خدا این یکی رو برام نگه داره منم تازه فهمیدم باردارم ولی بازم لکه بینی و استرس 

😊
الهی چقد دلت پاک بوده که خدا زود صداتو شنیده زود نرو آز بذار یکی دو روز از موعدت بگذره بعد برو تو ا ...

انشالله به حق امام حسین عزیزم صحیح و سالم بغل میگیریش حتما برات دعا میکنم عزیزدلم 

همش استراحت کن کار زیاد انجام نده که بهت فشار بیاد 

بخدا هنوز تو شوک هستم خودم خدا کنه ازمایشم مثبت باشه 

انشالله به حق امام حسین عزیزم صحیح و سالم بغل میگیریش حتما برات دعا میکنم عزیزدلم  همش استراحت ...

ممنون عزیزم همش استراحتم ولی لعنتی بند نمیاد هردفعه لک میبینم یاد سقطم میوفتم اعصابم بهم میریزه 

ان شاالله که مثبت باشی نگران نباش 

😊
ممنون عزیزم همش استراحتم ولی لعنتی بند نمیاد هردفعه لک میبینم یاد سقطم میوفتم اعصابم بهم میریزه  ...

اصلا به سقط فکر نکن عزیزم همش مثبت فکر کن که اتفاق خوب بیفته برات و حتما با دکترت مشورت کن ببین نظرش چیه باید جکار کنی ... ولی از خودت خیلی خیلی مراقبت کن ....

مرسی عزیزدلم انشالله 

اصلا به سقط فکر نکن عزیزم همش مثبت فکر کن که اتفاق خوب بیفته برات و حتما با دکترت مشورت کن ببین نظرش ...

فعلا که دکترم گفت شیاف استفاده کنمو استراحت اما انگار شیافا هیچ تاثیری نداره آخه خارجیش پیدا نشد ایرانیشو آوردم ،، امید به خدا همینو میدونم که اگه خدا نخواد با چنگو دندون هم نمیتونم نگهش دارم ولی ان شاالله ایندفعه بخواد که بمونه 

😊
فعلا که دکترم گفت شیاف استفاده کنمو استراحت اما انگار شیافا هیچ تاثیری نداره آخه خارجیش پیدا نشد ایر ...

اره عزیزم فقط به خدا توکل کن فکر مثبت کن و کاملا تو این مدت که خون ریزی داری فقط استراحت کن و کاری انجام نده فقط به خودت برس انشالله که به حق امام حسین صحیح و سالم بغلش میگیری اصلا به چیزا بد فقط فکر کن 

اره عزیزم فقط به خدا توکل کن فکر مثبت کن و کاملا تو این مدت که خون ریزی داری فقط استراحت کن و کاری ا ...

مرسی عزیزم از دعات خدا خیرت بده 

ایشالا آزمایشت مثبت بشه 

😊
مرسی عزیزم از دعات خدا خیرت بده  ایشالا آزمایشت مثبت بشه

قربونت برم عزیزدلم اصلا به دلت بد راه نده مراقب خودت باش فقط زیاد پله هم بالا پایین نرو چیز سنگینی هم جا به جا نکنی کار خونه کمتر انجام بده تو این مدتها 

مرسی عزیزدلم انشالله

ممنون عزیزم همش استراحتم ولی لعنتی بند نمیاد هردفعه لک میبینم یاد سقطم میوفتم اعصابم بهم میریزه  ...

عزیزم بهش فکر نکن استراحت  کن به امید خدا یه فندق بیاد بغلت