2821
2789
من خوندم بعد سه روز نمیدونم دقیق

بعد ۵ روز بی بی چک نشون میده؟؟؟؟

💝بیست سال بعد بیشتر به خاطر کارهای نکرده ناراحت می شوید،تا کارهایی که انجام داده اید:وزن اول ۶۶/۹۰۰ وزن الان ۶۵/۵۰۰

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هرچی شما الان گفتی وبعدا خواهی گفتو من خوردم فولیکولم رشد نمیکنه

غصه نخور گلم رشد نکنه بهتر از اینکه مثل من بزور بزرگش کنی بعد باردار بشی و سقط بشه بنظرم آدم باردار نشه خیلی بهتر از اینکه باردار بشه و سقط کنه مطمئنم یه روز مامان میشی نگران نباش

😊
بچه ها مال من چی درسته نهم روز مریودیم هست ولی الان بی بی مثبت توروخدا اگه اطلاعت دارین حواب منم بدی ...

عزیزم خب مثبته دیگه مبارکه این چند روزو مواظب باش روز موعدت بازم بیبی بزن اگه مثبت شد دو سه روز بعدش برو آز

😊
عزیزم خب مثبته دیگه مبارکه این چند روزو مواظب باش روز موعدت بازم بیبی بزن اگه مثبت شد دو سه روز بعدش ...

وای اخه خودم باورم نمیشه هفده یبار زدم منفی بود الان زدم مثبت شد تو شوکم خودم همش میگن نکنه علط باشه

وای اخه خودم باورم نمیشه هفده یبار زدم منفی بود الان زدم مثبت شد تو شوکم خودم همش میگن نکنه علط باشه

چرا باورت نشه عزیزم شاید اونوقتی هنوز بتای خونت پایین بوده من خودم یک روز قبل موعدم منفی بود روز موعدم مثبت شد مارک بیبی چکت چی بوده؟ 

😊
چرا باورت نشه عزیزم شاید اونوقتی هنوز بتای خونت پایین بوده من خودم یک روز قبل موعدم منفی بود روز موع ...

اخه شوهرم واریکوسل عمل کرد دکتر گفت بعد 6 ماه بچه بیاریم ممکنه بعد سخت بشه من مشکلی برام پیش اومد بعد چهار سال الان اقدام کردم 

والا چیز خاصی نیس تنبلی تخمدان 

سلام عزیز، گرمی زیاد بخورین، خرما، آجیل، کاهو خیییلی خوبه روزی هفت برگ، زیر شکم و کمرتون رو با سیاهدانه هر روز چرب کنین، دمنوش رازیانه هم بخورین

ان شالله دو سه ماهه جواب بگیرین

من گرفتم

برای سلامتی و تعجیل در ظهور صاحبمون...