2777
2789
عنوان

دعوا😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 57 پست
وا بیچاره شوهرت خب ندیده  گفتی گمشو توقع داشتی بی گناه بهش فحش دادی اونم در همون سطح فحش بده

خب اللن داره گریه میکنه بیچاره چجور دلش اومده نشسته خودش میخوره اون گریه میکنه

به بلاک میگین بلوک🤔😏                                                لوعنوتیو شومو چوقود بوکولوسین😕😏                        میشه امضامو کپی نکنید راضی نیستم چن نفر کپی کردن😕😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان فقط دارم گریه میکنم سرم داره میترکه ای خداااااا😢😭😭😭😭

ببین عزیزم متاسفانه کار هر دو نفر تون اشتباه بوده ولی خب ممکنه تو زندگی هر کسی پیش بیاد پس دیگه ناراحت نباش برو افطار کن بعدم باهم آشتی کنید از این ببعد فقط تو عصبانیت یکم خودت کنترل کن 

پاشو دختر خوب آفرین  

😭

پرخاشگری بعد از این همه ساعت گرسنگی و بی ابی واکنش طبیعی بدنه 

پاشو برو غذاتوبخور

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
الان فقط دارم گریه میکنم سرم داره میترکه ای خداااااا😢😭😭😭😭

پاشوعزیزم یه چی بخورضعف نکنی.پاشوبه خودت ضررنزن که اونوتنبیه کنی .سمام نبایدبهش اینجورمیگفتی هرچندحرف اونم خیلی بدبوده

🩷🩷

خب اللن داره گریه میکنه بیچاره چجور دلش اومده نشسته خودش میخوره اون گریه میکنه

خب مردا همینن دیگه چیکار کنه افطار نکنه؟والا شوهرش این وسط گناهی نداشته به خاطر حلوا گفته گمشو 

خب مردا همینن دیگه چیکار کنه افطار نکنه؟والا شوهرش این وسط گناهی نداشته به خاطر حلوا گفته گمشو 

والا من حرعای بدتر از این میگم شوهرم به من فوش میده با بابام کار نداره 

تازه این جور قهر کنم فوری میاد میگه برو یه چی بخور به زور میذاره تو دهنم نه اینکه خودش بشینه بخوره چیکار کنه بیچاره اسی عصبانی بوده یه چی گفته

به بلاک میگین بلوک🤔😏                                                لوعنوتیو شومو چوقود بوکولوسین😕😏                        میشه امضامو کپی نکنید راضی نیستم چن نفر کپی کردن😕😔
مرررررگ😂😂😂😂وسط گریه خندم گرفت😕😢😭

خخخخخ اخه خیلی حلوا دوس دارم خو😂😂

حالا ی چی بگم من ی بار تو خوابگاه کتلت درست میکردم ،همه رو سرخ کردم بشقابو گذاشتم بالای یخچال،خواستم برش دارم قشنگ همه شون افتادن تو اشغالی😬😬😬 از بچه ها سیب زمینی پیاز جمع کرده بودم دنگی😀 همه گشنه موندیم😂😂😂😂😂

ب یکی گفتم بز،زدن ترکوندن منو😕 ب یادش کاربریمو گذاشتمbozzzzzz
میمونم تو اتاق ببینم اصن سراغمو میگیره😕😢

برو افطارتو بخور بابا 

تا فرداهم نمیاد

میمونم تو اتاق ببینم اصن سراغمو میگیره😕😢

بی خیال پاشو برو غذا بخور،بزرگ شدین ماشالله😉😉 پیش میاد دیگه هر دو گشنه بودین خون نرسیده مغزتون

ب یکی گفتم بز،زدن ترکوندن منو😕 ب یادش کاربریمو گذاشتمbozzzzzz