2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی اذیتم میکنه عذابم میده

| مشاهده متن کامل بحث + 2141 بازدید | 53 پست
خودم اشتباه کردم

خواهر شوهرت مثلا چیا میگه؟ ک شوهرت اینجور جوش میاره؟؟؟

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین عزیزم مشکل اصلی خواهرشوهر شما نیست ..مشکل اساسی شوهرتونه و بس ...اگر بچه ندارید فکر اساسی کن وا ...

لایک

من بدبودم توچرابابدی کردن خودت روبیش ازحدخوارکردی...گناه تنهایی من تاابدگردن توست..
من ک خیلی سلیته م

این دوره زمونه باید سلیته بود چون تقریبا مردم همه آدم خوار شدن

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟

شوهر من اوایل ازدواجمون از شوهر تو بدتر بود یعنی روزی نبود که به خاطر خواهر شوهرم خونمون دعوا نباشه...یعنی یادمه منو با موهام تو کل خونه میکشید و میگفت آبجیم خط قرمز منه حالا آبجیش از اون وزه ها بودا...خلاصه من تصمیم گرفتم هر طوری شده به خواهرش نزدیک شم و مخصوصا جلو شوهرم هی آبجی آبجی میکردم و تند تند میرفتم خونش و به بچه هاش محبت میکردم...رفته رفته خود شوهرم فهمید آبجیش واقعا چه جور آدمیه و الآن طوری شده حتی راضی نیست اسم خواهرشو بیاره که البته من خداییش اینم قبول ندارم چون بالاخره هر طور باشه خواهرشه ولی باور کن عید یه نیم ساعت رفتیم شب نشینی همونه و من گاها میگم بریم ولی شوهرم خودش دوست نداره بره...

💕 با خدا باش پادشاهی کن💕

مخصوصا جلو شوهرت به مادر و خواهرش محبت کن هی بگو مادر جون و آبجی جون و خلاصه زبون بریز بذار شوهرت ببینه تو مقصر نیستی...سیاست داشته باش...ببین اگه شوهرت با این روش درست نشد اونوقت باید یه فکر اساسی بکنی...فعلا هم نذار بچت بشه...

💕 با خدا باش پادشاهی کن💕

اگه خانواده شوهرم بزارن شوهرم خوبه ما تو یه ساختمون با مادرشوهرم میشینیم دوتا برادر شوهر دارم با جاریاممم همش دعوا میکردن اونا خونشون جداست رفتوامدشونو کم گردن 

من بدبختم شوهرم بلندنمیشه ماهم بریم یه جادیگه

تورخدا برام خیلی دعا کنید