2777
2789
عنوان

بی خبری خواستگار

412 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها من تا الان چن مورد خواستگار داشتم ولی اصلا عملی نشده و کیس هایی بوده که از نظر من اوکی بودن یعنی همونایی که من میخواستم بودن ولی هیچ کدوم عملی نشده یعنی اگه من خودم پسر بودم حتما پا پیش میزاشتم

حالا قبل از عید یکی.از همکارام منو برای پس داییش گفت حتی جلو من زنگ زد به زن داییش...بعد چن روز گفت الان دم عیده سرشون شلوغه گفتن تو عید میان خونمون،منم گفتم ما عید خونه نیستیم و بعد از تعیلات میایم...دیگه خبری نشد تا شب نیمه شعبان خودم پیام دادم خیلی محترمانه و با ادب و... ایشون گفتن :پدر، زن داییشون فوت شده یه چن وقت بگذره خودم خبرت میکنم

حالا تا الان هم خبری نشده،منم فقط دعا میکنم میگم خدایا هرچی خیر صلاحته پیش بیاد.حالا خواهرم میگم موقعیت خوب کم پیش میاد ماهم باید یه حرکتی بزنیم

حالا نمیدونیم چه حرکتی بزنبم😀😀😀

میشه خواهرانه کمکم کنین که چیکار کنم یا چه حرکتی بزنم😁😁

دلم اون معجزه خدا رو میخواد که اگه بشه چی میشه😍😍😍😍

قرار نيست حركتي بزني

زنگ بزنن ك زدن

نزدن هم بگير ب يورت

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حرکتتو قبلا زدی دا 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍

هیچی اگه میخواستن خودشون میومدن هر حرکتی از سمت شما نشون دهنده حول بودن و آویزان بودنه.انشالله مورد خوب پیدا می شه برات پاشنه در و از جا میکنه

مطمئنم به زودی همه مشکلاتم تموم میشه و لبخند زندگی رو میبینم، چون از ته دل حضور خدای مهربون رو تو تک تک لحظه هام حس میکنم😍

خیلی اشتباه کردی زنگ زدی

خدا جونم سلام . خدایا خیلی ممنونم به خاطر تمام چیزهایی که بهم دادی . خدا جونم لطفا دوباره معجزتو نشونم بده .خدایا معجزه میخوام یا حضرت زهرا خودت قول دادی بهم  خدایا خودت میدونی منظورم چیه

عزیزم خواستگار خودش باید پا پیش بزاره ن اینکه شما بهش زنگ بزنی بپرسی کجان چرا نمیان؟ قوم شوهر همینجوریش منتش رو سر آدم هست چه برسه به این که شما بخوایین کاری کنید زودتر بیان. مطمئن باش اگه زیادی از خودت نسبت بهشون اشتیاق نشون بدی فک میکنن مشکلی داری که انقد هولی...🦄