2777
2789
عنوان

بی خبری خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 26 پست

من جای تو بودم پیام نمیدادم‌.یکی قرار بود برای پسر دوستش منو بگه ولی نگفت خب خیلی ضایع اس ک من زنگ بزنم بگم پسر دوستت چی شد😐😐حالا هر چقدم مودباته بگم.بخواد ک میاد ب زور نیست ک

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من جای تو بودم پیام نمیدادم‌.یکی قرار بود برای پسر دوستش منو بگه ولی نگفت خب خیلی ضایع اس ک من زنگ ب ...

توهینه بزرگیه ولی نمیگن قبول ندارید؟واسه ماهم پیش اومده

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      

سلام عزیزم

حالا از کجا می دونید مورد خوبیه؟!

من شرایط شما و ایشون رو نمی دونم ولی من اگه مثلا جز خانواده ایشون بودم و متوجه میشدم شما دارید پی گیری می کنید احتمالا فکرای خیلی خوبی به نظرم نمی رسید

کلا از طرف دختر تا جایی که میشه هیچ تلاش مستقیمی صورت نگیره بهتره

با واسطه به طوری که متوجه نشن پیگیری کنید و اول و آخر توکل کنید به خدا

آنجا كه بايد سخنِ درست گفت، در خاموشى خيرى نيست، چنانكه در سخن ناآگاهانه نيز خيرى نخواهد بود. 💕 مولا امیر المومنین امام علی (ع)💕

بنظرم خیلی زشت شد پرسیدی ازش من بودم نمیگفتم جلوخودمو میگرفتم مگرخیلی باواسطتون صمیمی باشید دهنش قرص باشه نگه ولی مگه میشه بافامیلش؟

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
دوستان نظراتتون رو بدین من شب میخونم  ممنون مبشم

ببین یه چیزی هست  اون خانمی که زن زده به زن داییش که یه دختر خوب هست بیاین خواستگاریش بنظرم کار کاملا نادرستی کرده چون تو این زمونه خواهر نمیتونه برا پسر خواهرش  تصمیم بگیره برو فلانی رو بگیر دیگه چه برسه این که یه به زن دایی بگی بیا برا پسرت اونو بگیر .خب مسلما همون هم کلی سرزنش شده که دخالت کرده .به هر حال نباید شما رو امیدوار میکرد کار اشتباهی کرده .ان شاءالله شما هم یه مورد خوب جور شه براتون و ازدواج کنید .ان شاءالله 

توهینه بزرگیه ولی نمیگن قبول ندارید؟واسه ماهم پیش اومده

آره واقعا.این خانم هر دفعه ی جوری رفتار میکنه ک انگار من منتظر ازدواجم هر دفعه ک منو میبینه میگه چند سالت بود چی میخوندی.خب چقد بگم.بعدشم شروع میکنه ک آره یکی عست پسرش ال بله بهش بگم ببینم چی میشه.خب زشته خداییش