2821
2789
عنوان

چندماهمه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 23 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

عزیزدلم چقدر صبرت کمه من تهوعم از ۵هفته شروع شد الانم هفته ۲۳ام باز تهوع دارم آمپول و قرص دمیترون اس ...

منم از ۵ هفته شروع شد اخه هیچی نمیخورم فقط بالا میارم از گوشت مرغ ماهی بیزارم . غذام نون پنیره فقط 😔

تیکر اومدن شازده پسرمون🙈برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین مرسی❤1398/1/31شب نیمه شعبانفهمیدم که شدی یه تیکهازوجودم👼
استاتر من الان ماه5هستم هنوز تهوع دارم. بستگی ب بدنت داره هرکس متفاوته 

عزیزم من الان ۴-۵روزی میشه که کمروزیرشکمم دردمیگیره میخواستم بپرسم شما این علائمو نداری من هفتگی آمپول پرولوتونم میزنم استراحت میکنم و نزدیکی هم اصلا نداریم البته خیلی شدید نیست میترسم علائم زایمان زودرس باشه😢😭

عزیزم من الان ۴-۵روزی میشه که کمروزیرشکمم دردمیگیره میخواستم بپرسم شما این علائمو نداری من هفتگی آمپ ...

من وقتایی ک زیاد بشینم یا راه برم مخصوصا پله، درد دل و کمر دقیقا مثل پریودی میگیرم ک باید قرص و شیاف بزنم تا اروم شم. 

این دردو دارم ک میگن طبیعی. البته جفتم پایینه 

فرشته مامان بی صبرانه منتظرتم😍دلم اغوشتو میخواد همه وجودم😍😍😍❤️💖😘سزارین هستم دو هفته تیکرو زدم جلو 
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز