2777
2789
عنوان

چندماهمه؟

156 بازدید | 23 پست

خانوما ۸ هفته و ۵ روزم چندماهمه؟کی سه ماه میشم ؟

تیکر اومدن شازده پسرمون🙈برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین مرسی❤1398/1/31شب نیمه شعبانفهمیدم که شدی یه تیکهازوجودم👼

دوماه تموم شده رفتید تو 3ماه.12هفته3ماه تموم میشه میرید تو 4ماه

فرشته مامان بی صبرانه منتظرتم😍دلم اغوشتو میخواد همه وجودم😍😍😍❤️💖😘سزارین هستم دو هفته تیکرو زدم جلو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

❤️ماه های بارداری❤️

1⃣یک ماه تمام/ 30 روز: 4 هفته و 2 روز

2⃣دو ماه تمام/60 روز : 8 هفته و 4 روز

3⃣سه ماه تمام / 90 روز  : 12 هفته و 6 روز

4⃣چهار ماه تمام / 120 روز   : 17 هفته و 1 روز

5⃣پنج ماه تمام / 150 روز : 21 هفته و 3 روز

6⃣شش ماه تموم / 180 روز :  25 هفته و 5 روز

7⃣هفت ماه تموم / 210 روز: 30 هفته

8⃣هشت ماه تموم / 240 روز : 34 هفته و 2 روز

9⃣نه ماه تموم / 270 روز: 38 هفته و 4 روز

❤️چون بارداری 9 ماه و 10 روزه : یعنی 38 هفته و 4 روز + 10 روز = 40 هفته تمام

دقیقا 2 روز دیگه 2 پر میشه وارد 3 میشی

تهوعم قط میشه برم ۳؟

تیکر اومدن شازده پسرمون🙈برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین مرسی❤1398/1/31شب نیمه شعبانفهمیدم که شدی یه تیکهازوجودم👼
❤️ماه های بارداری❤️ 1⃣یک ماه تمام/ 30 روز: 4 هفته و 2 روز 2⃣دو ماه تمام/60 روز : 8 هفته و 4 ...

وارد ۳ شدم درسته؟

هفت ضرب در هشت می‌شه پنجاه و شش و به اضافه ‌ی پنج می‌شه ۶۱ روز. شما ۶۱روزت هست. که می‌شه دو ماه و یک روز

همین جوری باید حساب کنی کی می‌شی سه ماه. ۱۳ هفته تقریبا می‌شه سه ماه

من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیک‌های قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانوم‌ها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت می‌کردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس می‌داد وسط صحبت‌های خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سال‌ها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمان‌های نی نی سایت؟»
نه عزیزم 13 هفته 3 پر میشه

8هفته میشه 2ماه کامل. وارد 3ماه میشن

فرشته مامان بی صبرانه منتظرتم😍دلم اغوشتو میخواد همه وجودم😍😍😍❤️💖😘سزارین هستم دو هفته تیکرو زدم جلو 
 بله درسته شما وارد ماه سوم شدید

پس چرا تهوعم قط نمیشه میگن ۳ ماه تمومه 😔

عزیزم هر ماه 4 هفته و 2 روز یا 3 روز هست  پس تو 9 هفته 2 ماه پرمیشه😊😊😊

🙂🙂🙂هر کس یجور حساب میکنه. هرماه 4هفته هست پس 8هفته تقسیم 4 میشه 2ماه تموم

استاتر من الان ماه5هستم هنوز تهوع دارم. بستگی ب بدنت داره هرکس متفاوته 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز