2821
2789
عنوان

چندماهمه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 23 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزدلم چقدر صبرت کمه من تهوعم از ۵هفته شروع شد الانم هفته ۲۳ام باز تهوع دارم آمپول و قرص دمیترون اس ...

منم از ۵ هفته شروع شد اخه هیچی نمیخورم فقط بالا میارم از گوشت مرغ ماهی بیزارم . غذام نون پنیره فقط 😔

تیکر اومدن شازده پسرمون🙈برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین مرسی❤1398/1/31شب نیمه شعبانفهمیدم که شدی یه تیکهازوجودم👼
استاتر من الان ماه5هستم هنوز تهوع دارم. بستگی ب بدنت داره هرکس متفاوته 

عزیزم من الان ۴-۵روزی میشه که کمروزیرشکمم دردمیگیره میخواستم بپرسم شما این علائمو نداری من هفتگی آمپول پرولوتونم میزنم استراحت میکنم و نزدیکی هم اصلا نداریم البته خیلی شدید نیست میترسم علائم زایمان زودرس باشه😢😭

عزیزم من الان ۴-۵روزی میشه که کمروزیرشکمم دردمیگیره میخواستم بپرسم شما این علائمو نداری من هفتگی آمپ ...

من وقتایی ک زیاد بشینم یا راه برم مخصوصا پله، درد دل و کمر دقیقا مثل پریودی میگیرم ک باید قرص و شیاف بزنم تا اروم شم. 

این دردو دارم ک میگن طبیعی. البته جفتم پایینه 

فرشته مامان بی صبرانه منتظرتم😍دلم اغوشتو میخواد همه وجودم😍😍😍❤️💖😘سزارین هستم دو هفته تیکرو زدم جلو 
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز