2777
2789

اره من البته چیزای دیگم دخیل بود من اون ماه تصمیم گرفتم با قانون جذب یکی از تاپیکا باردار بشم قبلش روزی یه دونه متفورمین میخوردم کردمش روزی دوتا با هم البته سیاهدونه و عسل هم خوردم تخمکام فعال شد ب حدی ک درد شدید داشتم ولی فکر کردم مثانم درد میکنه😂 

پسرم همه دنیام 😘💋💕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که چار پنج ماه خوردم ظاهرا اثری نداشت ولی خیلیا میگفتن اثر داشته ولی یکماه واقعا زوده برای اثر ...

دقیقا استارتر جون منم یه ماهه میخورمولی خییییییلی زوده بگی با یه ماه جواببده 

لطفا برای  مامان  شدنم  یه صلوات بفرستید. الهم  صل  علی  محمد و آل محمد  
اره من البته چیزای دیگم دخیل بود من اون ماه تصمیم گرفتم با قانون جذب یکی از تاپیکا باردار بشم قبلش ر ...

ممنون عزیزم

قانون جذب چیه؟؟

همون یکماه استفاده کردید و باردار شدید یانه ازچندماه قبلش

اره من البته چیزای دیگم دخیل بود من اون ماه تصمیم گرفتم با قانون جذب یکی از تاپیکا باردار بشم قبلش ر ...

عزیزم سیاهدونه و عسل رو چطور استفاده میکردید؟؟

چه مقدار ؟چطور؟

ممنون عزیزم قانون جذب چیه؟؟ همون یکماه استفاده کردید و باردار شدید یانه ازچندماه قبلش

قبلش روزی یه دونه خوردم ولی اون ماه روزی دوتا

میخاااایم با قانون جذب باردار شیم هوراااا این تاپیک خیلی ب من کمک کرد شاید باورت نشه از اول تاسیسش بودم دستوراشو اجرا کردم

پسرم همه دنیام 😘💋💕
قبلش روزی یه دونه خوردم ولی اون ماه روزی دوتا میخاااایم با قانون جذب باردار شیم هوراااا این تاپیک خ ...

اخه میشه  بدون تجویز پزشک مگه شاید روی بدن شما ضررنداشته ولی روی یکی دیگ ضرر کنه

لطفا برای  مامان  شدنم  یه صلوات بفرستید. الهم  صل  علی  محمد و آل محمد  
عزیزم سیاهدونه و عسل رو چطور استفاده میکردید؟؟ چه مقدار ؟چطور؟

یه قاشق سیاهدونه آسیاب میکردم با دوقاشق عسل قاطی میکردم نصفشو خودم نصفشو میدادم شوهرم تا قبل از تخمک گذاریم خوردیم اونم قبل از شام 

پسرم همه دنیام 😘💋💕
قبلش روزی یه دونه خوردم ولی اون ماه روزی دوتا میخاااایم با قانون جذب باردار شیم هوراااا این تاپیک خ ...

راستی عزیزم برای سلامتی نی نیت صلوات فرستادم انشااله صحیح و سالم بیاد بغلت

التماس دعا

دستوراتش چی بود 

میشه بگید؟؟

اخه میشه  بدون تجویز پزشک مگه شاید روی بدن شما ضررنداشته ولی روی یکی دیگ ضرر کنه

اره خب معلومه منم نمیگم برا همه جواب میده من تنبلی داشتم متفورمین پریودامو منظم کرده بود دیگه اون ماه گفتم سنگ مفت گنجشک مفت بخورم ببینم چی میشه یه بسته کامل خریدم ک فقط ۵۰ تاشو خوردم

پسرم همه دنیام 😘💋💕