2777
2789
سلام یاسمین جان خوبی بچهات خوبن . این بچه من کلاس اولشو تموم کرد ولی هنوز غصه هاش هست. شوهرم اصلا هم ...

سلام ، قربونت بدم

به سلامتی ، موفق باشه الهی

به نظرت استرس نداره؟؟

شاید هم اگه تا حالا شما هلش میدادید،  یکم تنبل شده

بنظرم درد سرهای یه مادر هیچ وقت تموم نمیشه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام ، قربونت بدم به سلامتی ، موفق باشه الهی به نظرت استرس نداره؟؟ شاید هم اگه تا حالا شما هلش می ...

خب کلا پسر من یک کم عقبه تو همین مهارت های حرکتی از بقیه همسناش . این بچه خیلی منو زجرداد. و زجراش ادامه داره میدونم.تاپیکای جدیدت را خوندم خیلی نگران بچه هاتی حست را قشنگ میفهمم حال خودم بود. باز وضع تو بهتره دنبال راه چاره ای ...ما هم بودیم ولی همش دعوا و دنبال مقصر گشتن و یا کلهی از خود بچه بدمون میومد میگفتیم خدا چرا به ما بچه عقب مونده داده و این خیلی اشتباه بود مارو عقب انداخت از رسیدگی به پسرمون

خب کلا پسر من یک کم عقبه تو همین مهارت های حرکتی از بقیه همسناش . این بچه خیلی منو زجرداد. و زجراش ا ...

عزیزم من دارو درمانی ، گفتار و کار درمانی ذهنی ، کلاس ، مهد ، پارک ، بچه های همسایه و فامیل بیان خونمون ، همه راه رو که بهم گفتند رو دارم پیش میرم، البته، مدام گریه رو دارم که خدایا به چه گناهی این سرنوشت منو بچه هامه،  با این تفاوت که شوهرم دلش روشنه، و من ناامید

قربونت برم بالاخره یکی منو درک کرد ، بخدا دیگه نمی دونم چه کاری از دستم بر میاد ، حالا شما که میگی یکم امیدوار شدم

بچه هات خوب میشن مطمین باش نگران نباش و درمانهارا ادامه بده . راستی اگه از طب اسلامی چیزی واسه افزای ...

والا داروی حافظه ، داروی عقل و یه تعدادی گیاه مثل کدو و کرفس و برگ چغندر و...

بچه هات خوب میشن مطمین باش نگران نباش و درمانهارا ادامه بده . راستی اگه از طب اسلامی چیزی واسه افزای ...

وکلا میگن گرمیجات دوستدار مغز هستند

داروی حافظه  رو خودم برای بچه ها استفاده کردم ، خوب بود، تاثیر داشت ولی خیلی بدمزه ست و حتما باید ناشتا بخورند،  اذیت میکردند

عزیزم من دارو درمانی ، گفتار و کار درمانی ذهنی ، کلاس ، مهد ، پارک ، بچه های همسایه و فامیل بیان خون ...

بچه من بخدا جوری بود عجیب فک میکردم اوتیسمه تا چارسالگی جمله نگفت. جمله خوب و کامل .والا الان این مشکلاش هست کلرای حرکتیش ضعیفه میخلم بفرستم ژیمناستیک . ولی همین که کلاس اول را تمام کزد خدا دنیارا به من داد . قشنگ میخونه . البته من یه سال دیرتر دادمش مدرسه که اینم خودش داستانیه

خب کلا پسر من یک کم عقبه تو همین مهارت های حرکتی از بقیه همسناش . این بچه خیلی منو زجرداد. و زجراش ا ...

الهی روز به روز موفقیت پسرت رو ببینی و به اون روز و شب هات بخندی واقعا از ته دلم برات آرزو میکنم

بچه من بخدا جوری بود عجیب فک میکردم اوتیسمه تا چارسالگی جمله نگفت. جمله خوب و کامل .والا الان این مش ...

به منم اول گفتند اوتیسم تو یکماه آموزش ، و پیشرفتشون گفتند نه اوتیسم نیست بخدا تو اون یکماه شب و روز من گریه بود، ولی ژیمناستیک نفرست ، یک ورزش هیجانی بهتر نیست؟ که ترغیب بشه ، ژیمناستیک  ورزش بی روحی هست ، البته این نظر منه ، منم تصمیم دارم دیر تر بفرستمشون مدرسه 

۱۷ شهریور دنیا اومدن و نارس هم بودن ، احساس میکنم زود باشه براشون

به منم اول گفتند اوتیسم تو یکماه آموزش ، و پیشرفتشون گفتند نه اوتیسم نیست بخدا تو اون یکماه شب و روز ...

اخه یه جوریه انگار بدنش سفته از انگشتاش خوب استفاده نمیکنه دوچرخه رو پا نمیزنه درست 

اخه یه جوریه انگار بدنش سفته از انگشتاش خوب استفاده نمیکنه دوچرخه رو پا نمیزنه درست 

کلاس سفال هم خوبه ، بچه های من خیلی دوست داشتند ، از خمیر خیلی بهتره ، دست ورزی هم هست

منظورم این بود بالاجبار مجبور به حرکت های سخت ژیمناستیک  نشه ، و با ورزش های ساده تری شروع کنی

باز هم علاقه ای هست خیلی ها ژیمناستیک رو دوست دارن