2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من فقط اگه میدونستم مشکل پسرم چیه هرچقدر کار ازم میخاستن دکترا انجام میدادم من اصلن نمیدونستم مشکل این بچه چیه شوهرمم فقط میگفت این بچه هوشش کمهتا الانم از ترسم نبردم تست هوش میترسم یهو بگن هوشش کمه. اخه بنظر خودم اصلن هوشش کم نیست

خب این خیلی خوبه ...قطعا اون با دید تخصصی دیده و ارزیبابی کرده‌...شما ب عنوان ی مادر خب طبیعیه ک‌نگر ...

سلام

من فقط بخاطر کمک گرفتن از شما عضو شدم

درخواست دوستی دادم میشه قبول کنید

سوال دارم

ممنون

❤به چشمانت بیاموز که هرکس ارزش دیدن ندارد❤
خب این خیلی خوبه ...قطعا اون با دید تخصصی دیده و ارزیبابی کرده‌...شما ب عنوان ی مادر خب طبیعیه ک‌نگر ...

ببخشید 

امروز بردم متخصص ، ایشون گفتند ، بچه ها مشکل مغزی ندارند و تاخیر دارند که گفت البته از لحاظ هوشی و ذهنی هست

بعد گفت بچه های بدی نیستند و من رضایت دارم

ولی من خیلی نگران شدم، یعنی ببخشید شیرین عقل هستند یا نه، چطوری میتونم بفهمم ، پس چرا کار درمانی و گفتار درمانی راضی هستند؟؟

ببخشید وقتتونو میگیرم اما من یک مادر نگرانم.

و گفتم ازتون مشورت بگیرم و مزاحم بشم

ممنونم

ببخشید  امروز بردم متخصص ، ایشون گفتند ، بچه ها مشکل مغزی ندارند و تاخیر دارند که گفت البته از ...

عزیزم یعنی شیرین عقل ....ما واسه پسرمون خیلی دنبال علت تاخیراش گشتیم شوهرم همش میگفت این هوشش کمه اما باور کن الان که هشت سالشه من مادرشم میدونم احساساتی هستم ولی مطمینم تو یه چیزایی باهوشه یه چیزایی رو بهتر از همسناش میفهمه گرچه تو بعضی چیزا از دوستاش عقب تره

عزیزم یعنی شیرین عقل ....ما واسه پسرمون خیلی دنبال علت تاخیراش گشتیم شوهرم همش میگفت این هوشش کمه ام ...

واقعا منم به نظرم منظورش شیرین عقل بود

البته که دلم امیدوار به لطف خدا وپیشرفت این چند وقتشونه  وحسم میگه مشکل تاخیرشون به خاطر مشکل امواج اضافی مغزی هست ، اما تو دلم خالی شده و از صبح دارم فقط به نقاط ضعف بچه ها دقت میکنم احساس کردم راست میگه ، و واقعا نگرانشونم

عزیزم یعنی شیرین عقل ....ما واسه پسرمون خیلی دنبال علت تاخیراش گشتیم شوهرم همش میگفت این هوشش کمه ام ...

عزیزم همه بچه ها تو یکسری مهارت ها و استعداد شون از بقیه کمتر و تو یکسری بیشتره ، به نظرم این طبیعت انسان هست ، الهی خدا نگهدارش باشه

عزیزم همه بچه ها تو یکسری مهارت ها و استعداد شون از بقیه کمتر و تو یکسری بیشتره ، به نظرم این طبیعت ...

سلام یاسمین جان خوبی بچهات خوبن . این بچه من کلاس اولشو تموم کرد ولی هنوز غصه هاش هست. شوهرم اصلا همکاری نمیکنه بامن .نمیدونم چکار کنم پسرهشت ساله دوچرخه سواری بلد نیست هرچی میگیم درست رکاب بزن نمیزنه از حشرات میترسه  ....ایناش هست دیگه تا کی رفع بشه خدا میدونه

الان کوچیکن وگرنه میبردی تست هوش ....تست هوش بالای پنج سال انجام میدن فکر کنم

الان ۳ سال و ۹ ماه هستند ، و دوست داشتم ببینم در چه حد هستند ، البته تربیت پذیر هستند ، ولی نمی دونم تو کدوم سطح قرار میگیرند