2777
2789
 دورو اطراف خیلی اذیت میکنن مخصوصا خانواده شوهر همش مقایسه میکنن هی تو جمع میگن چرا حرف نمیزن ...

پسر بزرگ من هم همینجوری بود ، تا دوسال و سه ماه یک هو در عرض چند هفته کامل به حرف افتاد تا ۵ سالگی با بچه ها جور نمیشد،  اسباب بازی یا لباساش رو خیلی حساس بود، خیلی هم باهوشه ،و بسیار خلاق

من اون موقع اطلاعی درباره اوتیسم نداشتم وگرنه میبردم دکتر منم خیلی بیرون میبردمش

ولی الان خیلی اجتماعی شده و تازگی ها توهر جمع زود دوست پیدا میکنه ، خلاصه کاملا خوب شده ولی کمی دیرتر از بچه های عادی البته همسرم هم کمی جمع رو دوست نداره و زود دست و پاشو گم میکنه ولی تو خونه خیلی منطقی و عاقلانه عمل میکنه  ، 

پسر بزرگ من هم همینجوری بود ، تا دوسال و سه ماه یک هو در عرض چند هفته کامل به حرف افتاد تا ۵ سالگی ب ...

خداحفظش کنه گل پسرتو و امیدوارم زودتر بحرف بیاد دقیقا از ۱۵ ماهگیش ی شب خواب ندارم خودمم قرص مصرف میکنم تا شاید اروم بشم . ایشالله خدا به حق این شبای عزیز دل همه مادرارو شادکنه 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

مشکل پسرتون چی بود؟ تاخیر کلامی هم داره؟ تو مکیدن مایعات و جویدن مواد غذایی و بلعیدن مشکل نداره‌؟ و ...

وای نمیدونستیم اونموقع خیلی شل و ول بودکل بدنش .الان که خوبه ولی اگه میدونستم یه کاری میکردم

خداحفظش کنه گل پسرتو و امیدوارم زودتر بحرف بیاد دقیقا از ۱۵ ماهگیش ی شب خواب ندارم خودمم قرص مصرف می ...

دوساله کوچیکه بابا وای از این اطرافیان منم اینقدر زجر دادن که وقتی رو که باید صرف محبتبهبچم میکردمصرف غصه و دکتر کردم. به دخترت فقط محبت کن ببین چه میکنه

دوساله کوچیکه بابا وای از این اطرافیان منم اینقدر زجر دادن که وقتی رو که باید صرف محبتبهبچم میکردمصر ...

از وقتی قطع رابطه کردم از لحاظ روحی فوقالعاده بهتر شدم .اره جز نحبت کردن که کاری از دستم برنمیاد

از وقتی قطع رابطه کردم از لحاظ روحی فوقالعاده بهتر شدم .اره جز نحبت کردن که کاری از دستم برنمیاد

عزیزم من کل پیامای شما رو خوندم‌ درک بچتون ک خوبه چرا میگید ضعیف وقتی میوه حیووون محیط اطرافشو میشناسه و درک دستور و درک کلمه پرسشی داره البته من متوجه نشدم با گفتاردرمانی بدست اورد یا خودش داشت کدومارو و کدومارو بدست اورد اما چیزی ک الان میگین مشکل درکی نداره...و چیزی ک ب نظرم رسید اینکه گفتاردرمانی خیلی خوب داره جواب میده ب فرزندتون...اما چندتا نکته بگم اول اینکه شما خیلی مامان حساسی هستین و من ناراخت شدم ک گفتین قرص مصرف میکنید خاسته و ناخواسته این استرس رو ب بچتون هم منتقل میکنین و تحت شرایط استرس زا قرارش میدین و بهش فشار وارد میکنین ک خودش اثرات خیلی بدی داره...دوم اینکه هیچ دو بجه ای مث هم نیستن لطفا فرزندتون رو با هیچکس مقاییسه نکنین اینکار بزرگترین اشتباهه ....بنظرم بهترین کمک ب شنا اینه ک بتوتید ارامش خودتون رو خفظ کنید و ترامی دخترتون رو ادامه بدین و بهش انقد سفت و سخت نگیرید ...و هرگز مقایسش نکنید و درمورد حرکات پریدن و اینا در حیطه کاردرمانی جسم هست... 

دخترت که شرایطش خدارو شکر خیلی خوبه ، چرا الکی نگرانی؟؟

بنظرم شما حتما دفعه بعد ک پیش دکتر تشریف بردین کاملا درمورد فرزندانتون ک ب خطر بی تفاوتن ب اسم واکنش ندارند و گریه بی دلیل دارند رو ب دکتر ب صورت کامل توضیح بدین همینطور درمورد نوار مغز و تشنج هم بپرسین ...و از دکتر توضیح و تشخیص بخاهید..گفتید شنوایی بردین مشکلی نبوده اگر مطمن نیستین یبار دیگه شنوایی رو چک کنید ....بعد از نظر دکتر بنظرم میشه درمورد گفتارشون راهنمایی کرد ...موفق باشین 😍😍

بنظرم شما حتما دفعه بعد ک پیش دکتر تشریف بردین کاملا درمورد فرزندانتون ک ب خطر بی تفاوتن ب اسم واکنش ...

ببخشید الان که خوب شدن، این ها مال قبل بود ، الان ، اسم هاشون رو تشخیص می دن با اون که خیلی شبیه ، و قبلا گفتم نسبت به خطرات مثل چاقو آتیش یا ماشین کاملا عکس العمل درست میدن ولی نسبت به این که بیرون می ریم یهو می بینم که گم شده هنوز مشکل دارم

البته این ها رو با دارو خوب شدن و حتی خوابشون خوب شده

در مورد درک هم که گفتم باز هم ممنون

ترمه جان پسر من طفلی نمیتونست با نی چیزی بخوره نمیتونست شمع تولدشو فوت کنه ابریزش دهانش که نگو بعد ماهی میگفتیم چقدر خنگه چرا یاد نمیگیره بمیرم براش عضلات دهنش صعیف بوده چقدر غذا جویدن سختش بود بچم

دکترم میبردیم دارو میدادن فقط چه دکترایی یه راهنمایی نمیکردن امان از جهل والدین خب ما چه میدونستیم ا ...

اره متاسفانه اینها همش دلیلش ضعف عضلات دهان و صورت بوده ک با چند جلسه ماساژ درمانی کاملا رفع میشه .

اره متاسفانه اینها همش دلیلش ضعف عضلات دهان و صورت بوده ک با چند جلسه ماساژ درمانی کاملا رفع میشه .

الان که پسرم هفت ساله است هنوز خیلی خوب مثل همسناش حرف نمیزنه غذاشو دیر میخوره نمیدونم چیکار کنم 

مراجعه ی مطب گفتاردرمانی ...ک ارزیابی بشه

امروز گفتار درمانی پسر ها رو عوض کردم خیلی راضی بود ، میگفت با اون که جلسه اولشون هست اما ارتباط گیری و دستور پذیریشون خوب بوده، گفت درک مطلبشون به اندازه ای که من می گفتم بد نبوده ، اعضای بدن ، تعداد زیادی حیوون ، و فعل ها رو درک میکردن ، گفت فراموشی کلماتشون بخاطر تثبیت و تکرار نشدنه، و گفت واژه زیاد دارند ولی چون تلفظ کامل نیست شما متوجه نمیشید گفت بیشتر مسائلشون بخاطر نقص توجه و کمی هم بیقراری و جنب و جوش زیاده و گفت نمیشه بیش فعالی  گفت و نوار مغز رو دید گفت این تشنج نیست و مسئله نگران کننده ای ندارند

اما گفت خیلی خیلی کار دارند و تلاش و پیگیری بسیار میخواد

در کل خیلی امیدوارم کرد ،احساس میکنم توی تاریکی مطلق یه چراغ کم سو برام روشن شده حالا توکل بخدا شنبه هم میبرم ببینم دکتر پیشیاره  نظرش چیه

امروز گفتار درمانی پسر ها رو عوض کردم خیلی راضی بود ، میگفت با اون که جلسه اولشون هست اما ارتباط گیر ...

خب این خیلی خوبه ...قطعا اون با دید تخصصی دیده و ارزیبابی کرده‌...شما ب عنوان ی مادر خب طبیعیه ک‌نگران بچه هاتون باشین اما امیدتون ب خدا باشه ...بله حتی اگه بچه یک سیلاب از کلمه هم بگه ب عنوان واژع قبوله درستی ک بفهمه اون کلمه رو مثلا هروقت موز یهش نشون بدین نتونن کامل بگن موز بگن مو ‌..این قبوله و ب عنوان ی کلمه ازش قبول میشه...نگران‌نباشین ایشالا ک بهترین نتیجه رو بگیرین و گفتار درمان باید الان پایه درمانشون رو براساس خزانه هجایی و افزایش خزانه واژگان بذاره اگه چند جلسه رفتین و پیشرقتی دیدین درمانگرتون رو عوض نکنین چون فقط دور سر خودتون چرخیدن هس ب ی نفر اعتماد کنید و تا اخر باهاش پیش برید ایشالا ک بهترین نتیجه واستون پیش بیاد