2777
2789
اخی من نمیدونستم طفلی پسرم خیلی شل و ول بود البته دکتر بردیم زادیتن داده بود

مشکل پسرتون چی بود؟ تاخیر کلامی هم داره؟ تو مکیدن مایعات و جویدن مواد غذایی و بلعیدن مشکل نداره‌؟ و اینکه میتونه لبهاشو ببنده؟ حرکات طرفی زبان رو داره.؟ بعد خوردن ناده غذایی تو کامش تو لپهاش باقی میمونه؟ حتما گفتاردرمانی ببریدش چون ضعف عضلانی هم روی گفتار و هم روی خوردن و اشامیدن و....تاثیر میذاره نیاز ب بررسی دقیق دهانی داره .

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من شیراز هستم شما شیرازی هسین؟ 

اوه 

نه من تهرانم کاشکی تهران بودید ، 

تازه داشتم با خودم فکر میکردم که بالاخره یه درمانگر دلسوز پیدا کردم

ولی ازتون خواهش میکنم بهم کمک کنید ، من خیلی به راهنماییتون احتیاج دارم ،  سر فرصت کامل براتون می نویسم از بچه ها دوست دارم اگه وقت داشتید نظر تون رو بخونم

اوه  نه من تهرانم کاشکی تهران بودید ،  تازه داشتم با خودم فکر میکردم که بالاخره یه درمان ...

عزیزم من واقعا وقتی تاپیک شمارو خوندم با این ک اکانت نداشم اکانت ساختم تا بهتون کمک کنم واقعا تکلیف خودم دونستم ...چرا تا وقتی میتونیم از علممون ب ی نفر کمک کنیم دریغ کنیم خیالتون راحت واقعا من در حد دانش و علمم در خدمتتون هسم بانو ...همین ک دعای خیر بکنید کافیه .

جانم در خدمتتونم

دخترم دوسالشه . کلمه میگه و جمله بندی نمیکنه  ۷ تا فعل میگه از ۱۷ ماهگیش پیراستام بهش میدم ۱۷ ماهگی بردمش روانپزشک تشخیص تاخیر تکلم دادن .درسته هرچی بگم زود یاد میگیره ولی درکش خیلی خیلی نسبت به همسناش پایینه تلفظشم جالب نیست. اینجا گفتار درمان یا هر کلاسی که نیاز باشه نیست . دختزم ۱۲ رنگ و بلده مثلا هرجا دید حودش رنگ و میشناسه بپرسمم چه رنگیه جواب میده .اره یا نه نمیگه . دست پا شکسته تا ۱۰ میشمره

محیطایی مثل مطب نمیمونه و میگه بریم . داخل مغازه ها نمیشه . شدیدا بد غذاست وزنش پایینه. مثلا تو مهمونیا عمرا سر سفره بشینه ..میشه راهنمایی کنین من تو خونه باهاش کار کنم دسترسی 

دخترم دوسالشه . کلمه میگه و جمله بندی نمیکنه  ۷ تا فعل میگه از ۱۷ ماهگیش پیراستام بهش میدم ۱۷ م ...

دوسالگی توقع جمله سازی طولانی نباید ازش داشته باشین  بچه های طبیعی تو دوسالگی جملات دوکلمه یا سه کلمه میگن دخترتون درکش رو ب صودت حدودی بگین مثلا چندتا میوه میشناسه تو حیوونا تو اشناها دیگه کلا محیط پیرامون شناختش چ‌جوره؟ میدونین ک تو بخش درک مثلا شما بهش میگین بشقابو بیار یا لیوات بیار یا مثلا سیبو بده بتونه انجام بده یعنی درکش انقد ضعیفه ک میوه ها و حیوانات و اشیاه خیلی رایج رو هم‌نمیشناسه؟ 

عزیزم من واقعا وقتی تاپیک شمارو خوندم با این ک اکانت نداشم اکانت ساختم تا بهتون کمک کنم واقعا تکلیف ...

ببخشید مختصر میگم

بچه های من دوقلو پسر همسان با یک جفت و دو کیسه حاملگی تو ۳۴ هفته بعلت مسمومیت بارداری و اختلاف وزن حدود ۴۰۰ گرم دنیا اومدن ، ان آی سی یو بستری نشدن و ریه ها رسیده بودن.

تو دوماهگی بعلت بیقراری خیلی زیاد آزمایش دادیم کمی زردی داشتند و کم خونی شدید عددش ۷ بود که با یکی دو هفته قطره آهن دوتا عددش اومد بالا و خیلی آروم شدند ، خندیدن و گردن گرفتن و چهار دست و پا و راه رفتن به موقع بود ، حتی آوا داشتند

تا سن دوسال و سه ماه بردمش گفتار درمانی گفتند برو سه سالش شد بیارش ، نسبت به خطر و حتی شنیدن اسمشون بی تفاوت بودن ،شب ها هرشب تو خواب بلند میشدن گریه میکردند ، بردم روانپزشک اطفال ریسپریدون تجویز کرد که تو یک هفته نتیجه داد ، خوابشون خوب شد ، خطرات مثل ماشین یا آتیش یا چاقو رو درک می کردند، 

دوسالگی توقع جمله سازی طولانی نباید ازش داشته باشین  بچه های طبیعی تو دوسالگی جملات دوکلم ...

میوه میشناسه مثلا از خیابون رد شدنی جلو میوه فروشی میوه هارو میبینیه یکی یکی اسم میبره . موز . سیب حدود ۱۵ تا میوه . البته خیلی میوه میشناسه مثلا بگم فلان نشو بده میده ولی همون ۱۵ تا بیستا رو میتونه اسم ببره تشبیه هم بلده مثلا بیسکوییت میخورد تا نصف که خورد بعدش گفت موز . شبیه موز بود حیواناتم بلده  حالاا حیوانات که خودش میبینه مثل مرغ و خروس جوجه یا گنجشک مورچه اینارو نشون میده و اسمشونو میگه از رو کارت هم خیلی بلده . از فامیل هم اسم دور اطراف و میگه و میشناستشون . کاربرد اشیارو بلده کلااا شدیدا زود یاد میگیره فقط مفاهیم و نه مثلا بچه های همسن تو فامیل زیاد داریم مثلا تو ۵ تا بچه قشنگ‌ مشخصه که دختر من چیز زیادی متوجه نمیشه کارای حرکتیش عالیه جفت پا میپره رکاب میزنه . پله هارو قشنگ بالا پایین میره . .با بچه ها میجوشه .شهر بازی هم بره قشنگ از هرکدوم استفاده میکنه .

دوسالگی توقع جمله سازی طولانی نباید ازش داشته باشین  بچه های طبیعی تو دوسالگی جملات دوکلم ...

بعد تو سه سال و سه ماه بردم متخصص و آزمایش تیروئید و متابولیک و شنوایی سنجی خوب بود

و بعد تخصص مغز که نگفت مشکل چیه فقط دارو داد و ریسپریدون ادامه داد و گفتار درمانی و کار درمانی

ام آر آی رو برای بیمه تکمیلی گرفتیم که سالم بود

درک بچه ها تو این پنج ماه شده اونی که الان تعریف کردم ، قبلا حتی نمی توانستند با یه اسباب بازی بازی کنند

و منم و یک عالمه سوال و ناامید به آینده بچه ها

الان تب سنج  اورده که تب منو بگیره .بیرون رفتنی لباساشو میاره بریم بیرون لباساشم میشناسه . هیچ کسی حق نداشت از ۶ ماهگی دست یه وسایلاش بزنه مخصوصا پتوش مثلا من کنار شوهرم میشینم جدامون میکنه یا مثلا خونه مامانم رفتنی کسی یه من نزدیک بشه یا حرف بزنه واویلا میشه 

دخترت که شرایطش خدارو شکر خیلی خوبه ، چرا الکی نگرانی؟؟

دورو اطراف خیلی اذیت میکنن مخصوصا خانواده شوهر همش مقایسه میکنن هی تو جمع میگن چرا حرف نمیزنه چرا حرف گوش نمیکنه چرا فلان بهمان باورت میشه ۶ ماهه قطع رابطه کردم تا ۱۸ ماهگی هیچ درکی نداشت مثلا مامان کو براش نامفهوم بود درمان و شروع کردم بهتر شد البته خیلی بداش وقت میذارم صب میبرمش خیابون کلا هر چی دیدم براش توضیح میدم عصر هم‌میبرمش پارک و بعد شام هم مهمونی میبرمش ولی باز خیلی متفاوت میزنه تو جمع