2777
2789
اخه یه جوریه انگار بدنش سفته از انگشتاش خوب استفاده نمیکنه دوچرخه رو پا نمیزنه درست 

کاردرمانی جسمی ببریدش خانم..بچتون بجا کلاس ورزش بزی متخصص نیاز داره ...حتما حتما ببرید 

کلاس سفال هم خوبه ، بچه های من خیلی دوست داشتند ، از خمیر خیلی بهتره ، دست ورزی هم هست منظورم این ب ...

امیدتون ب خدا باشه شما تهایت سعی و تلاش و هزینع رو دارین واسه بچه هاتون میکنید این همه پیگیر هسین بنظرم دیگه کاری نیس ک بخاین اتجام بدین ولی خب تو جلسات کار و گفتارشون پیگیر باشین تمرین کنین باهاشون حتمااا ایشالا ک بخش قابل توجهیی از تاخیرشون جبران بشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امیدتون ب خدا باشه شما تهایت سعی و تلاش و هزینع رو دارین واسه بچه هاتون میکنید این همه پیگیر هسین بن ...

ممنونم

یه سوال دیگه ، بچه تاخیر رشد ذهنی ، همون کم توان ذهنی هست ، و اینکه می تونن مثل بچه های عادی باشند

من واقعا از اینکه این همه سوال میپرسم شرمنده تونم

ممنونم یه سوال دیگه ، بچه تاخیر رشد ذهنی ، همون کم توان ذهنی هست ، و اینکه می تونن مثل بچه های عادی ...

خاهش میکنم ...خب بستگی ب میزان تاخیر و خیلی عوامل دیگه داره ک بشه گفت کم توان از الان نمیشع نسخه پیچید بنظرم شما بجای تمرکز رو اسم مشکل فقط با تمام تلاش بچه هاتوون رو پیگیری کنید ..هنوز وقت زیادی دارین خداروشکر زود اقدام کردین فقط نگرانی و استرس نداشته باشین ...ایشالا ک مشکل تاخیرشون تا حداکثر رفع میشه 

کاردرمانی جسمی ببریدش خانم..بچتون بجا کلاس ورزش بزی متخصص نیاز داره ...حتما حتما ببرید 

باشه پسرم هست سالشه دیر شد نه اخه یجوری بود هی ما میگفتیم بهتر میشه خب بهتر میشه سال به سال ولی باز از همسناش عقب تر و ضعیف تره

خاهش میکنم ...خب بستگی ب میزان تاخیر و خیلی عوامل دیگه داره ک بشه گفت کم توان از الان نمیشع نسخه پیچ ...

سلام ،من رفتم پیش دکتر پیشیاره ، اختلال یکپارچگی حسی تشخیص ایشون بود ، بعد برای مبین ماساژ و بازی درمانی ، و برای معین گفتار و کاردرمانی ذهنی گذاشتند ، بعد رفتم مسافرت ۲۰ روزی، تو اونجا نه اینترنت و نه تلویزیون داشتیم ، بچه ها خیلی بهتر شده بودند از لحاظ درک مطلب، دکتر حق شناس گفتار درمان همون مرکز گفت ، بچه ها مشکل پردازش شنیداری دارند ، و باعث تاخیر رشدی شده ،و تلویزیون دیدن و تو خودشون بودن باعث تشدید این قضیه میشه ، و هیجان و آموزش نیاز دارند ،خیلی به نقش پدر تاکید داشتند ،بچه ها الان بیشتر مطلبشون رو به جای اینکه با جیغ و گریه بگن ، با آوا سازی نامفهوم و اشاره میگن ، یه جوری هم با فکر آوا سازی میکنند یه موقعی حس میکنم واقعا دارند جمله میسازند ،  

سلام ،من رفتم پیش دکتر پیشیاره ، اختلال یکپارچگی حسی تشخیص ایشون بود ، بعد برای مبین ماساژ و بازی در ...

ببخشيد بچه ها ماساژ دكتر پيشياره رو همكاري ميكنند ؟ يكم مركزش شلوغ و بي نظمه بچه هاي شما بهم نميريزن 

شما چند وقت ميبرديد پيش پيشياره راضي هستيد؟

واقعا لطف میکنید من خودم هم همین کارو کردم انقدر به همسرم گفتم تاثیری نداره گفت تو که اینهمه دکتر م ...

ارکیده جان میشه درخواست  دوستیموپاسخ بدی؟دخترمن هم تاخیرگفتارداره وبشدت نگرانم

ارکیده جان میشه درخواست  دوستیموپاسخ بدی؟دخترمن هم تاخیرگفتارداره وبشدت نگرانم

سلام درخواست دوستیت رو پیدا نمیکنم

درخواست هم میدم میگه به شما درخواست داده

اگه نشد تو یکی از تاپیکات بپرس تگم کن میام ان شاءالله 

🖤