2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 25 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره اره فهمیدم پزشکیو..... ۲۱سالته ترم ۶؟؟؟ کی رفتی مگ؟؟؟ همون اول سال؟ بابادمت گرمممممم.... خو ...

۲۲سالمه😅 نه یه سال پشت کنکور بودم ورودی۹۵ام

قربونت عزیزم انشاالله قسمت شما💜

سنت خوبه ناامید نشو من ۲۷سالمه😢

ناامید نیستم درگیرم خیلی😂شما که خوبه دغدغه ای نداری بشین بخون

من زنی ۲2 ساله ام که به انتخاب اینجانب۱۶سالگی مزدوج شده و در۱۷سالگی خدا به وی فرشته کوچولویی عطا کرده و من مادردختری به نام سِودا شدم و درحال حاضر وظیفه زندگی بخشیدن به هدیه دوم خدا رو به پایان رسانده و پرورش گل پسری به نام سام را به عهده دارم😎💪🏻
من فهمیدم مهمترین چیز ناامید نشدن و روحیه س که باید داشته باشی،دخترت بفرس کلاسی چیزی 

دخترم کجا بود عشقم گفتم خودم ۱۹ سالمه اشتپ شد 😂😂😂 من همون ک گفتم ب شکست عشقی پارسالم ک همین موقع ها بود فک می کنم خیییییلی اذیت شدم واس همینه 

ناامید نیستم درگیرم خیلی😂شما که خوبه دغدغه ای نداری بشین بخون

من امسال نخونم باید سال بعد با نظام جدید بخونم بعدشم فوبیای حاملگی دارم با خودم درگیرم همه ش اسم اینا برا بچه هام انتخاب میکنم خخخخ

من امسال نخونم باید سال بعد با نظام جدید بخونم بعدشم فوبیای حاملگی دارم با خودم درگیرم همه ش اسم این ...

من نظام جدید خوندم😎😂انگیزه رو نگا یادبگیر

کلا آدم بعد ازدواج فوبیای حاملگی پیدا میکنه

من زنی ۲2 ساله ام که به انتخاب اینجانب۱۶سالگی مزدوج شده و در۱۷سالگی خدا به وی فرشته کوچولویی عطا کرده و من مادردختری به نام سِودا شدم و درحال حاضر وظیفه زندگی بخشیدن به هدیه دوم خدا رو به پایان رسانده و پرورش گل پسری به نام سام را به عهده دارم😎💪🏻
دخترم کجا بود عشقم گفتم خودم ۱۹ سالمه اشتپ شد 😂😂😂 من همون ک گفتم ب شکست عشقی پارسالم ک همین موقع ...

خخخخخ شرمنده عزیزم میگم ایشون گفتن ۲۰ یهو شدن ۱۹ تعجب کردم،

کسی نمیدونه کنکور دارم عمدا نگفتم نمیشه نریم کار شوهرم یه جوریه مجبوریم ۱روز بریم خونه مامانم مادرشو ...

مشاوره تحصیلی و انتخاب رشته انجام میدم همچنین تدریس خصوصی و نیمه خصوصی تمامی دروس ریاضی وفیزیک تمامی مقاطع رو انجام میدم اگه خودتون یا دوستاتون خواستید درخدمتم

محل تدریس و مشاوره:تهران استادمعین

آیدی تلگرامم:mohamadi_t@