2777
2789
عنوان

کنکور

207 بازدید | 25 پست

سلام من امسال میخام کنکور بدم ولی اصلا تمرکز ندارم،هر هفته یه بار باید برم خونه مادرشوهرم یه بارم خونه خودمون،نریم هم دعوت میکنن موندم چیکار کنم تمرکزم به هم میریزه 

از طرفی هم انقد میام نی نی سایت خودم از خودم کلافه شدم راه حلی دارین تا تمرکزم بره بالا و کمتر بیام اینجا

😂میخوای من وضعیت خودمو شرح بدم واست که کامل تمرکزت برگرده؟منم میخوام کنکور بدم

من زنی ۲2 ساله ام که به انتخاب اینجانب۱۶سالگی مزدوج شده و در۱۷سالگی خدا به وی فرشته کوچولویی عطا کرده و من مادردختری به نام سِودا شدم و درحال حاضر وظیفه زندگی بخشیدن به هدیه دوم خدا رو به پایان رسانده و پرورش گل پسری به نام سام را به عهده دارم😎💪🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عشقم وقتی بخای درس بخونی همه چیومدیریت میکنی

بنظرم خونه مادرشوهرتوخونه خودتون انرژی زیادی ازت نمیگیره برعکس میتونی هفته ای یبار بری برای تنوع و ریکاوری

ولی مجازی خیلیییییییی وقت گیره بایدکنترلش کنی

میتونی گوشیتوبزاری کنار و ی گوشی ساده دستت بگیری...

خب نرو بگو امسال کنکور دارمو میخوام بخونم  گوشیتم خاموش کن بزار دور از دسترست ک وسوسه نشی ببای ...

کسی نمیدونه کنکور دارم عمدا نگفتم نمیشه نریم کار شوهرم یه جوریه مجبوریم ۱روز بریم خونه مامانم مادرشوهرمم هر هفته جمعه عادت کردن

خب نرو بگو امسال کنکور دارمو میخوام بخونم  گوشیتم خاموش کن بزار دور از دسترست ک وسوسه نشی ببای ...

سلام خانومی میشه بگی من چیکار کنم اعصابمبه هم ریخته پارسال همین موقع ها شکست عشقی خوردم الان نزدیک کنکور هی تو فکرمهنهههههه

سلام خانومی میشه بگی من چیکار کنم اعصابمبه هم ریخته پارسال همین موقع ها شکست عشقی خوردم الان نزدیک ک ...

سلام عزیزم خب ببین اونو دگ باید باخودت کنار بیای و ازلحاظ روحی رو خودت کار کنی چون اگ فکرت بخواد هی درگیر باشه واقعا از خوندنت نتیجه نمیگیری...به فکر آیندت باش هیچ کس ارزششو نداره ک بخوای زندگیتو بخاطرش خراب کنی

اره مرسی خخخخ

من ۲۰ سالمه یه دختر سه ساله دارم تجربی خوندم با بدبختی توی بچه داری و بارداری درس خوندم تازه تونستم دیپلم بگیرم الان سه ماه باردارم باید استراحت کنم دخترم الان اوج شیطنتشه خلاصه خیلی تمرکز دارم روی درس بیشتر نگم برات😂

من زنی ۲2 ساله ام که به انتخاب اینجانب۱۶سالگی مزدوج شده و در۱۷سالگی خدا به وی فرشته کوچولویی عطا کرده و من مادردختری به نام سِودا شدم و درحال حاضر وظیفه زندگی بخشیدن به هدیه دوم خدا رو به پایان رسانده و پرورش گل پسری به نام سام را به عهده دارم😎💪🏻
اره عزیزم ترم۶ پزشکیم شهرشو بااجازت نگم اینجا🙈

اره اره فهمیدم پزشکیو.....

۲۱سالته ترم ۶؟؟؟

کی رفتی مگ؟؟؟

همون اول سال؟

بابادمت گرمممممم....

خوشبختم خانم دکتر

روپوش سفیدم داری؟

قسمتم بشه ایشالااااااااااا