2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

به نظرتون برنج وبريزم توآسياب خردكنم وبعدخيس كنم خوب ميشه ؟مثل نيمدونه ميشه؟

نه نمیخواد

من همیشه با برنج معمولی درست میکنم

آبش رو زیاد بگیر حدود نیم ساعت بجوشه خرد میشه خودش

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است

بله میتونی .فقط زیاد بزار خیس بخوره و حین پخت هی هم بزن که کامل له بشه.

البته میتونی خامشو تو میکسر بریزی خورد کنی .

مصاف بود و جنگ بود، امام ما حذر نکرد 🌷فداییان خویش را برای خود سپر نکرد🌷به روی قلب میهنم به افتخار حک کنید🌷که مـــرد بود رهبرم، فرار از خطر نکرد 🌷بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻

بله میتونی .فقط زیاد بزار خیس بخوره و حین پخت هی هم بزن که کامل به بشه. البته میتونی خامشو تو میکسر ...

منم منظورم همينه كه خامشوبريزم توميكسر

كاش زمان به عقب برميگشت

شب برنجت رو خیس کن ،،فردا که میخوای بپزی قبلش با دستت یه مقدار خوردشون کن اگه میخوای ریز تر بشه ،اما خورد هم نکردی زیاد مهم نیست ،من همیشه با برنج کامل میپزم ..خودش تو پختن  له میشه

اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز