ببین هر فیلمی که داری اسمش رو سرچ کن بزن زیرنویس انگلیسی فلان فیلم فایلش رو دان کن رو این فیلم بازش کن
مثلا تو از قبل فیلم برکین بد رو داری الان سرچ کن زیر نویس انگلیسی فیلم برکین بد وقتی اومد فایلش رو دان کن روی فیلم باز کن فقط فیل زیرنویس با نسخه فیلم هماهنگ باشه دقت کن
ببین هر فیلمی که داری اسمش رو سرچ کن بزن زیرنویس انگلیسی فلان فیلم فایلش رو دان کن رو این فیلم بازش ...
عزیزم چند تا فیلم دانلود کردم اصلا نوشتن زیرنویس داره ولی کلا بدون زیر نویس هست مثلا فیلم در جستجوی خوشبختی رو چند بار دانلود کردم کلا یا فارسی هست یا بدون زیرنویس
خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها.... قدر لحظات رو بدانیم
فیلمو دانلود کن بعد اگه با کامپیوتر میخوای ببینی باز کن فیلمو یه کلیک راست کن برو تو قسمت سابوتاژ(یه اینطور اسمی داره دقیق یادم نیست)بعد از اونجا فعال کن زیر نویسش میاد اگر هم که زیر نویس نداشت باید به خودتون زحمت بدین جدا دانلود کنین بزارین رو فیلم
عزیزم چند تا فیلم دانلود کردم اصلا نوشتن زیرنویس داره ولی کلا بدون زیر نویس هست مثلا فیلم در جستجوی ...
احتمالا فایل زیرنویسش رو پایین فایل فیلم قرار داده ان برای دانلود یبار دیگه سایت رو چک کن ببین لینک دانلود زیرنویس میبینی اخه معمولا لینک فایل زیرنویس رو جدا میزارن