2789
عنوان

فیلم

82 بازدید | 10 پست

دوستان من یه فیلم میخام که زبان انگلیسی باشه و زیرنویس انگلیسی داشته باشه چند تا دانلود کردم دیدم نوشتن زیرنویس داره ولی تو فیلم نداشت چیکار کنم

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
فیلمو باز کن برو تو تنظیمات قسمت زیرنویس اونجا زیر نویسو فعال کن

قبل از دانلود یا بعد از دانلود

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین هر فیلمی که داری اسمش رو سرچ کن بزن زیرنویس انگلیسی فلان فیلم فایلش رو دان کن رو این فیلم بازش کن

مثلا تو از قبل فیلم برکین بد رو داری الان سرچ کن زیر نویس انگلیسی فیلم برکین بد وقتی اومد فایلش رو دان کن روی فیلم باز کن فقط فیل زیرنویس با نسخه فیلم هماهنگ باشه دقت کن

ببین هر فیلمی که داری اسمش رو سرچ کن بزن زیرنویس انگلیسی فلان فیلم فایلش رو دان کن رو این فیلم بازش ...

عزیزم چند تا فیلم دانلود کردم اصلا نوشتن زیرنویس داره ولی کلا بدون زیر نویس هست مثلا فیلم در جستجوی خوشبختی رو چند بار دانلود کردم کلا یا فارسی هست یا بدون زیرنویس

قبل از دانلود یا بعد از دانلود

فیلمو دانلود کن بعد اگه با کامپیوتر میخوای ببینی باز کن فیلمو یه کلیک راست کن برو تو قسمت سابوتاژ(یه اینطور اسمی داره دقیق یادم نیست)بعد از اونجا فعال کن زیر نویسش میاد اگر هم که زیر نویس نداشت باید به خودتون زحمت بدین جدا دانلود کنین بزارین رو فیلم

پسر بی اعصابه روس   фредек
عزیزم چند تا فیلم دانلود کردم اصلا نوشتن زیرنویس داره ولی کلا بدون زیر نویس هست مثلا فیلم در جستجوی ...

احتمالا فایل زیرنویسش رو پایین فایل فیلم قرار داده ان برای دانلود یبار دیگه سایت رو چک کن ببین لینک دانلود زیرنویس میبینی اخه معمولا لینک فایل زیرنویس رو جدا میزارن

فیلمو دانلود کن بعد اگه با کامپیوتر میخوای ببینی باز کن فیلمو یه کلیک راست کن برو تو قسمت سابوتاژ(یه ...

وای بخدا دیوانه شدم یه ماهه درگیرم

احتمالا فایل زیرنویسش رو پایین فایل فیلم قرار داده ان برای دانلود یبار دیگه سایت رو چک کن ببین لینک ...

مرسی دوست خوبم باشه