2777
2789
عنوان

چرا همه زندگیمون شده شوهر😳😳😳

| مشاهده متن کامل بحث + 1452 بازدید | 163 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی متاهلی خب قطعا از صبح تا شب با همسرت و مسائلش سرکار داری طبیعتا بخش عمده ای داره...

یه خانم روانشناس که خودش متاهله به من گفت زیادی رو ازدواج سرمایه گذاری نکن.نهایتا سی درصد زندگیت باید شوهرت باشه

عقیده میتواند عقیده من باشد،ولی حقیقت نمی تواند حقیقت من باشد.چون حقیقت متعلق به هیچ کس نیست و برای همین است همیشه بر سر عقیده میجنگند نه بر سر حقیقت
شاید چون شریک زندگیمونه

آره.ولی باید یه قسمتی از زندگیمون باشه نه همش.پس استقلال خودمون چی میشه؟

عقیده میتواند عقیده من باشد،ولی حقیقت نمی تواند حقیقت من باشد.چون حقیقت متعلق به هیچ کس نیست و برای همین است همیشه بر سر عقیده میجنگند نه بر سر حقیقت
چون شوهر کردن نهایت آمال و پیشرفتمون تو زندگیه! بعدش دیگه تبدیل میشیم به یه موجود راکد و مطیع امر حض ...

نه بابا کی گفته نهایت آمال آرزومونه...

بهرحال شریک زندگی همیم اونام فکرشون درگیر ماست دیگه..

مثلا دغدفه مهم ما بچه ست ببینیم خدا میده انشالله

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
چون از قدیم تو مغزمون کردن......... شوهر شوهره شوهر بالش پره شوهر شب زیر سر شوهر     ...

😅😅 فکر کن.اونم مردهای این دوره زمونه که باید جمع و جورشون کنی

آره.ولی باید یه قسمتی از زندگیمون باشه نه همش.پس استقلال خودمون چی میشه؟

خب استقلالتو حفظ کن...من که معمولا برا خودم برنامه دارم..

نگو نگو دهنم آب افتاد 

دلم به تاب تاب افتاد

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

عزيزم اين مشخصه ديگه آخه شووووهر هممممممه زندگيه 

اصلا خود خود زندگي كه ميگن يعني شوهر 😂😂😂

همه خانوما با من همكاري كنن 

تكرار كنين 

١

٢

٣

شوهر شوهره شوهر

قند عسله شوهر

در و گوهره شوهر

يار و ياوره شوهر 

بالشت پره شوهر 

كي تاج سره ؟شوهر رررررر

از گل بهتره ؟ شوهررررررررر

الهي قربونه شوهرررررر

همه چي ام فدايييييي شوهر 

😉😉😉😉😉😉😉

بچه ها بياين كنسرت 

@parastoomehdi    

@majid9010    

@aryanaaa  

@1380z  

@برفكي

نه بابا کی گفته نهایت آمال آرزومونه... بهرحال شریک زندگی همیم اونام فکرشون درگیر ماست دیگه.. مثلا ...

مردها اینجوری نیستن.مثل ما اینقدر به همسر فکر نمیکنن.

ما هم مثل شما فعلا درگیر بچه هستیم.

ولی من دوست دارم برای خودم برنامه های جداگانه داشته باشم حالا چه بچه بیاد چه نیاد

چون وقتی ازدواج کردم پذیرفتم که بعنوان یه زن وارد یه زندگی مشترک شدم و در برابر همسرم مسئولیتهای زیادی گردنم خواهد بود. منظورم غذاپختن و جارو کردن نیست فقط بلکه تغییر رفتارم و درست و کامل شدنم. 

من وقتی باهمسرم باعث کمال هم بشیم، انشالله میتونیم بچه ای هم داشته باشیم که فقط برای سرگرمی نیاورذیمش به این دنیا، بلکه هدف داشتیم ازین کار. حالا هرکسی یه هدفی داره. 

کلا من صبح تا شب به همسرم فکر میکنم چون یه بخشی از کمالم بدست اونه. 

منم با وجودیکه سرگرمی های دیگه دارم و شاغلم ولی احساس درونیم وابسته به همسرمه...

اگه ازش ناراحت باشم کلا انگار هیچ جا حسش نیست...

و اینکه به نظرم چون آدم با همسرت رابطه ی نزدیک عاطفی داره به خاطر اون هست و اینکه انتظار و توقع داریم که اگر حالمون بده باید همسرمون درکمون کنه...

درصورتی که این حس رو نسبت به هیچکسی نداریم...

مثلا آدم از شخص دیگه ای اگر ناراحت بشه نهایت برای چندساعت حالش گرفته باشه بعدش چون اون شخص مهم نیست آدم یادش میره ولی همسر اینجوری نیست...

یه خانم روانشناس که خودش متاهله به من گفت زیادی رو ازدواج سرمایه گذاری نکن.نهایتا سی درصد زندگیت بای ...

۳۰درصد که نه چون اصلا درصدی نیست...

ولی خب درست گفته نباید همه کارهات منتای به شوهرت باشه دیگه...من خودم همیشه توذهنم میارم خب اگر شوهرم نبود چی ؟!و یه سری برنامه ها میریزم...چون هیچی بهرحال قطعی و تضمینی نیست

چون وقتی ازدواج کردم پذیرفتم که بعنوان یه زن وارد یه زندگی مشترک شدم و در برابر همسرم مسئولیتهای زیا ...

پس خودمون چی؟و اگه همسرمون ایده آلمون نباشه چی؟

مثلا من اگه همسرم کاری کنه که دوست نداشته باشم از احساس خوشبختیم کم میشه.

دوست ندارم اینجوری باشم.