2777
2789
عنوان

چرا همه زندگیمون شده شوهر😳😳😳

| مشاهده متن کامل بحث + 1452 بازدید | 163 پست
وای وای نگو غر غروه یه ساعت باهاش رفتم بیرون کوفتم کرد من قبلا خیلی تیپم راحت بود به خاطر این احمق ک ...

وای.پس حق داری.

عقیده میتواند عقیده من باشد،ولی حقیقت نمی تواند حقیقت من باشد.چون حقیقت متعلق به هیچ کس نیست و برای همین است همیشه بر سر عقیده میجنگند نه بر سر حقیقت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر منم خوبه.ولی به همه چیزش گیر میدم.هم آرامش خودمو به هم میزنم هم اونو. من خیلی کنترل گرم

خیلی هم زرنگ باشی 24ساعت که باهاش نیستی  GPSهم وصل نکردی بهش پس رو خودت و اعتماد به نفست کار کن سرگرمی و هنر و ورزش  زن خوب کدبانو  و با اعتماد به نفس  خوبه اون باید برای از دست دادنت بترسه  اگر بخاد خطایی کن نه با دعوا  نه با رژقرمز و ....قرمز برنمیگرده  

اره بابا حق دارم

فکر کنم شوهر من بخواد پشت سرم حرف بزنه حرفهای شما رو بگه.چون خیلی بهش گیر میدم و غر میزنم😅😅

عقیده میتواند عقیده من باشد،ولی حقیقت نمی تواند حقیقت من باشد.چون حقیقت متعلق به هیچ کس نیست و برای همین است همیشه بر سر عقیده میجنگند نه بر سر حقیقت
مشکلم دومیه.وسواسم خوب تشخیص دادین. الان یه مدته دارم یه سریال میبینم که اون دوست نداره.همش میخوام ...

ببین گلم شما نباید کنترل گر باشی رو کارهای هنسرت خصوصا تو علایقش ..‌همونطور که اونم نمیتونه..گیر نده خوب نیست.

مشکل از جانب خودته نه شوهرت ..

الان من هر شب دارم سریال ها رو میبینم اون یکیشون رو گاها میبینه من چیکارش دارم..

من رو تنها مورد که حساسم مسئولیتشه که پشت گوش بندازه مثلا قرار بوده یه چیزی تو خونه نصب  کنه مثل پرده و اینا یا وسیله ها رو پرت نکنه وسط خونه..

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
خب دارید برا شوهر میخونید روم نمیشه بیام وسط😁😁

ديگه شما مردا مگه ذوق مرگ بشين بياين وسط ديگه 

اگر نه خانوما كه منو ترور ميكنين الان همه تفنگ به دست نشستن منتظرن كنسرت تموم شه منو خلاص كننن 🔫🔫🔫

دختر خوبي بودم 

خدااااا بيامرزم 😂😂😂

آخرم ناكام از دنيا رفتم 🤣🤣

ببین گلم شما نباید کنترل گر باشی رو کارهای هنسرت خصوصا تو علایقش ..‌همونطور که اونم نمیتونه..گیر نده ...

منم مشکل نظم خیلی دارم باهاش.اصلا یاد نگرفته چیزها رو بزاره سر جای خودش.وقتی بهش میگم خوشش نمیاد میگه خیلی بهم گیر میدی.

در مورد چیزهای دیگه اون چون تک فرزنده و خیلی احساس تنهایی میکرده دوست داره وقتی خونه هستیم تمام وقتمون با هم باشیم.حتی قبلا که میرفتم تو اتاق درس بخونم میگفت بیا تو هال بخون.یه کم خسته شدم ازش

عزیزم چون بخش بزرگی از زندگیمونن بیشتر وقتمون با همسر میگذره مسلما روی احساسمون تاثیر میزارن چون مرد و زن نیاز به عشق و محبت از طرف مقابل دارن مهم اینه که همه زندگیمون شوهر نشه خودمون استقلال داشته باشیم قوی باشیم و حس خوب رو بسازیم بعضی خانم ها فقط با همسر بیرون میرن هیچکاری رو به تنهایی انجام نمیدن حتی به مسافرت یه تنهایی نرفتن مشخصه که وابستگی شدید به وجود یه شخص پیدا میکنن که اگه ازرده خاطرشون کنه حس بدبختی میکنن...باید استقلال شخصیتی و مالی و کاری داشته باشن و شخصیت محکم و بدون ترس

ديگه شما مردا مگه ذوق مرگ بشين بياين وسط ديگه  اگر نه خانوما كه منو ترور ميكنين الان همه تفنگ ...

اینجوری نگو پررو میشن مردها😅😅