2777
2789
عنوان

چرا همه زندگیمون شده شوهر😳😳😳

| مشاهده متن کامل بحث + 1450 بازدید | 163 پست
خوب پس گکی باید رندگیمون باشه خودمون هم جز زندگی و شوهرمون هستیم دیگه 

من میگم حس خوشحالی یا ناراحتیمون اینقدر نباید وابسته به شوهر باشه

عقیده میتواند عقیده من باشد،ولی حقیقت نمی تواند حقیقت من باشد.چون حقیقت متعلق به هیچ کس نیست و برای همین است همیشه بر سر عقیده میجنگند نه بر سر حقیقت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره ولی کل هدفم اون نیست زوم نمیکنم رو ریز ریز رفتاراش مگه چه خبره اعصابم از سر راه نیومده که

منم هدفم اینه که مثل شما بشم.ولی تا حالا نتونستم

عقیده میتواند عقیده من باشد،ولی حقیقت نمی تواند حقیقت من باشد.چون حقیقت متعلق به هیچ کس نیست و برای همین است همیشه بر سر عقیده میجنگند نه بر سر حقیقت
اگه نمیرفت که خل شده بودم همین یه جمعه که خونس دوست دارم خفش کنم

😅😅آخی چیکار میکنه مگه؟یه لحظه دلم سوخت براش😅😑

آخه زیادی دارم بهش فکر میکنم.حتی وقتی تو یه مهمانی زنونه هستم و باید بهم خوش بگذره.تو فکرم که اون دا ...

گلم همه اینجور نیست شما یا تازه عروس دامادی ؟!یا وسواسی

یادمه من اولا اینجور بودم زیادی وابسته بودم چندتا کتاب خوندم و اینا تاثیر گذاشت ولی الان وابسته نیستم...

احترامو میزارم همه کارایی که باید انجام بدم و میدم اونم بهرحال برا من زحمت میکشه جدای از کارش برام وقت میزاره و قطعا آرامش دو طرفه میگیریم...

اما تو خونه میبینی ساعت ها سرمون بکار خودمون گرمه و مزاحم خلوت هم نمیشیم ...یا مثلا مهمونی که میریم دیگه اون بین مرداست داره تعریف میکنه من بین خانمها دیگه چیکارش دارم روش زوم کنم ؟@

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید

برای من خودم در اولویتم.  گاهی شاید خودخواهی باشه اما نهایتا میدونم همه به کار و زندگی خودشون مشغولن.  من برای خودم وقت میذارم مثلا وقتی به پوستم رسیدم احساس خوبی بهم دست میده اون موقع حتی اگر شوهرم اخم هم کرده باشه برام اهمیتی نداره . هر کاری که احساس خوبی بهم دست بده انجام میدم. اینو فهمیدم هر جور من باشم شوهرم خودشو باید با من وفق بده. وقتی من خوشحالم اونم خوشحاله وقتی من ناراحتم اونم از من تاثیر میگیره. 

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
اره من کلا فکر میکنم اگر خودم دوست داشته باشم و برای خودم احترام قائل باشم بقیه هم برای من ارزش قائل ...

شوهر منم خوبه.ولی به همه چیزش گیر میدم.هم آرامش خودمو به هم میزنم هم اونو.

من خیلی کنترل گرم

برای من خودم در اولویتم.  گاهی شاید خودخواهی باشه اما نهایتا میدونم همه به کار و زندگی خودشون م ...

آفرین.این خیلی خوبه.

اون که طبیعیه. ولی میدونی من چطوریم؟شوهرم رفتارش خیلی خوبه باهام.ولی همش فکر میکنم همیشه باید باهاش ...

کسی که بخاد دنبال کاری بره اینجوری زودتر میره چون فکر میکنه تحفه خاصی که دست ودلمون میلرزه براش  من  19سال از آشنایی و ازدواجم میگذره  احترام گذاشتم محبت کردم  و دوستش دارم اما هیچ وقت خودم و وابسته نشون ندادم یا کنترلش نکردم  حتی سر گوشیش نرفتم  هم اطمینان دارم هم اعصابم راحتتره  خداییش تا الان  خودشو ثابت کرده  زیادی دنبالش بری  خودشو گم میکنه

گلم همه اینجور نیست شما یا تازه عروس دامادی ؟!یا وسواسی یادمه من اولا اینجور بودم زیادی وابسته بودم ...

مشکلم دومیه.وسواسم

خوب تشخیص دادین.

الان یه مدته دارم یه سریال میبینم که اون دوست نداره.همش میخوام به زور علاقه مندش کنم

البته اونم بعضی وقتها به شوخی میگه سریالو بیشتر از من دوست داری

نگو نگو دهنم آب افتاد  دلم به تاب تاب افتاد 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 عزيزم اين مشخصه ديگه آخه شووووهر هم ...

😍😍😂

ما این گوشه دست میزنیم شما ادامه بده😉

پسر بی اعصابه روس   фредек
[QUOTE=91294851]من رفتم اونم رفته[/QUOTE. دوست دارم خودم برم فقط.اون نره😑

ای بابا فکرتو اصلاح کن خواهرم  😊اگر تو حق آزادی داری اونم داره دیگه...

البته من تنها که میگم رفتم مثلا پارسال ده روز  کربلا رفتم ممانعت نکرد اصلا...فامیلشون فوت کرد با خانواده اش رفتن شهرستان ...

با مادرم اینام دو بار شده قبلنا شهرستان رفتم که کار من خودم کار داشتم اونجا دیگه شوهرم مرخصی نداشت من رفتم..

اونم مشهد و کرمانشاه رفته باز خودش کار داشته من نرفتم ...

وگرنه اینکه زیاد از حدش رو من نمیپسندم..تفریح دونفری میشه رفت دیگه...

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
😅😅آخی چیکار میکنه مگه؟یه لحظه دلم سوخت براش😅😑

وای وای نگو غر غروه یه ساعت باهاش رفتم بیرون کوفتم کرد من قبلا خیلی تیپم راحت بود به خاطر این احمق کلی تغییرش دادم حالا دیشب گیر داده آستین مانتوتو عمدا کشیدی بالا در حالی که کلا آستین کوتاهه من هی گفتم باشه ببخشید این تا ساعت ۱ شب غر زد و آخرش گفتیم ما اصلا به درد هم نمخوریم بریم طلاق بگیریم جدا هم خوابیدیم. لج درآر

کسی که بخاد دنبال کاری بره اینجوری زودتر میره چون فکر میکنه تحفه خاصی که دست ودلمون میلرزه براش &nbs ...

آخه تو عقد که بودیم یه کارهای اشتباهی کرده.

وسواس منم از اونجا شروع شده.به نظرتون الان که چندسال گذشته میتونم مثل شما بشم؟