2777
2789
عنوان

حکمت خدا

333 بازدید | 33 پست

پارسال دقیقا همین روزا فهمیدم باردارم ولی بچم نموند افتاد یکسال خیلی سخت بهم گذشت پ با یادش کریه کردم و کلی ناروا از شوهرم تو هر دعوا شنیدم که عرضه بچه نگه داشتن نداشتم!در صورتیکه هیچکدوم نفهمیدم اشکال از کجا بود که قلبش تشکیل نشد..الان با بی بی چک فهمیدم باردارم به شوهرم سر تجربه تلخ قبلی چیزی نگفتم گفتم ازمایش مبدم مطمئن بشم بعد میگم ۵روز از موعدم میکذره مبخوام برم ازمایش دوستان دعام کنید خدا حاحتمو داده باشه و‌واقعا باردار باشم بچم سالم باشه و این ۹ ماه همه مراحلش به سلامتی بکذره خیلی استرس دارم اصلا دیشب نخوابیدم

خدایا شکرت...ایشالا این مطمئنا میمونه

منم تا سه چهار روز دیکه اگه پریود نشم

تست میدم

منم سه ساله منتظرم

الان م با چشم گریون دارم می نویسم

فقط توکل کردم بخدا

بحق این ماه عزیز

خدایا فراوانی و برکت و سرسبزی به سرزمینم عطا کن سرزمینی شاد و آباد و غنی از اخلاق آرزومه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایا شکرت...ایشالا این مطمئنا میمونه منم تا سه چهار روز دیکه اگه پریود نشم تست میدم منم سه ساله ...

مشکلت چی بوده 

الان علایم بارداری داری

انشاالله همه جنین ها سلامت بیان بغل مامان هاشون اگه دوست داشتی برای همه باردار ها صلوات بفرست بارداری دوممه خیلی نگران سلامتی نی نیمم

خوش بحالتون استارتر عزیز 

من مردم و پیر شدم دوتاخط افتادن بی بی چک رو به عمرم ندیدم

انشاالله همه جنین ها سلامت بیان بغل مامان هاشون اگه دوست داشتی برای همه باردار ها صلوات بفرست بارداری دوممه خیلی نگران سلامتی نی نیمم

به حق این روزا انشالله نی نی باشه و سالم و سلامت

دعا کن خوب شب های هست

بعد اونوقت تقصیر توچیه ک قلبش تشکیل نشده؟این یه اتفاقه،همین تازگیا هم واسه دوست من افتاد

من شنیدم بخاطر مرد قلب تشکیل نمیشه تو نطفه یه مشکلی هست

خوش بحالتون استارتر عزیز  من مردم و پیر شدم دوتاخط افتادن بی بی چک رو به عمرم ندیدم

منم هشت ساله فقط یبار دوخط شد ک اونم حاملگی خارج رحم بود ک باعث شد لوله مو از دست بدم و الان فقط با آی وی اف ک اونم منفی شد و ....فک نکنم دیگه بچه ای توی سرنوشتم باشه چون دنبالش نیستیم فعلا

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢

دقیقا جاری منم مث شما بود  پارسال همین موقه فهمید بارداری پوچ داره و الان دوباره بارداره و ۵ ماهشه .شک نکن بارداری

من پر از حرف سکوتم    خالیم رو به سقوطم                  بی تو و آبی عشقت      تشنه ام کویر لوتم                    نمیخوام اشفته باشم      آرزوی خفته باشم                 تو نزار اخر قصه حرفمو نگفته باشم
منم هشت ساله فقط یبار دوخط شد ک اونم حاملگی خارج رحم بود ک باعث شد لوله مو از دست بدم و الان فقط با ...

دلم گرفت برای دلت

چقدر سخت

نمیدانم چی بگم هیچ کس جای شما نیست 

انشاالله معجزه خدا شامل شما هم میشه و نی نی میاد تو دلت 

انشاالله

دلم گرفت برای دلت چقدر سخت نمیدانم چی بگم هیچ کس جای شما نیست  انشاالله معجزه خدا شامل شما ه ...

ممنون عزیزم راضی ام ب رضای خدا..انشالله تو هم بزودی دامنت سبز بشه و نی نی نازوخوشگل خدا بهت هدیه بده

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢