2777
2789
عنوان

حکمت خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 33 پست
مشکلت چی بوده  الان علایم بارداری داری

علایم نه بابا..ما از این شانسا نداریم

همین خوشحال م میگم شاید عقب افتاد

ی بی بی بزارم مثبت در اومد

آخه پرولاکتین بالا بود

الان دارم قرص میخورم ی کم امید دارم..ی سوی کم

خدایا فراوانی و برکت و سرسبزی به سرزمینم عطا کن سرزمینی شاد و آباد و غنی از اخلاق آرزومه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

علایم نه بابا..ما از این شانسا نداریم همین خوشحال م میگم شاید عقب افتاد ی بی بی بزارم مثبت در اومد ...

آخه عزیزم گفتی از این شانس ها نداریم خندم گرفت آره منم همش میکم مادرشدن چی شکلیه چه حسیه برام خیلی عجیب و دست نیافتنیه
قرص چی میخوری داستینکس

منم پروتاکتینیم بالاس

پلی کیستیکم

همه چیز با هم دارم

انشاالله همه جنین ها سلامت بیان بغل مامان هاشون اگه دوست داشتی برای همه باردار ها صلوات بفرست بارداری دوممه خیلی نگران سلامتی نی نیمم

ان شالله ب حق این روزعزیزخداب همه اونایی ک ارزوی بچه دارن نی نی بده ان شالله.واسه همه ارزومنداوواسه مثبت بودن ازمایش شماایه الکرسی میخونم.التماس دعا

میشه واسه شادی روح شوهرم صلوات بفرستی
ان شالله ب حق این روزعزیزخداب همه اونایی ک ارزوی بچه دارن نی نی بده ان شالله.واسه همه ارزومنداوواسه ...

مرسی عزیزی انشالله شما هم به حاجت دلتون  برسید نیم ساعت دیگه جوابش میاد خیلی استرس دارم

خدایا شکرت...ایشالا این مطمئنا میمونه منم تا سه چهار روز دیکه اگه پریود نشم تست میدم منم سه ساله ...

انشتاله که بارداری عزیزم به حق همین روزای عزیز انشالله همه منتظرا به حاجت دلشون برسن

خوش بحالتون استارتر عزیز  من مردم و پیر شدم دوتاخط افتادن بی بی چک رو به عمرم ندیدم

انشالله به حق همین شب های عزیز خیلی زود حاجت دلتو بگیری و یه نی نی خوشگل بیاد تو زندگیتون عزیزم

آخه عزیزم گفتی از این شانس ها نداریم خندم گرفت آره منم همش میکم مادرشدن چی شکلیه چه حسیه برام خیلی ع ...

والا داستینکس خودم گفتم برام بنویس میگفت فرق نداره دختر  همین کابرلین بهم داده..هفته ایی ی دونه

خدایا فراوانی و برکت و سرسبزی به سرزمینم عطا کن سرزمینی شاد و آباد و غنی از اخلاق آرزومه
مرسی عزیزی انشالله شما هم به حاجت دلتون  برسید نیم ساعت دیگه جوابش میاد خیلی استرس دارم

عزیرم جی شد جوابش؟ خوشحالمون کن با ی بتای مثبت