2777
2789
عنوان

فقط خودش

137 بازدید | 11 پست

بچهای گل تا الان  خیلی ازدور وریهام توقع داشتم

خیلی محتاج بودم میگفتم همش چراپدرمادر شوهرم بااینکه توانایی دارن کمکمون نمیکننن 

ولی ی مدت بعد ب خودم  اومدم

وگزاشتم کنار گفتم خدااا فقط خودتتتتت فقط خودتتت بده

الان یکم ارامش دلم  رفته تو استرسممممممممممم

برام‌دعا کنید  ازخدا میخوام ارامشمو بده

.

بعد دبشب شوهرم دید من اروم نیستم... رفته چسبیده ب داداششس حالا این هیچ

شوهرم هی حرف میزنه  اونم انگار  دیواره  گوش میده فقط زنشم پیشش  

من عصبی شدم میگم چرا  وقتی کسی پی ودنباله حرفتو نمیگیره تو  کش میدی  بحثو تمومش کن.

بعد شوهرم گف تعطیلاته سفرم نمیرم  اونا خندیدن شوهرم گف شما میرید داداشش سرشو کج کرد جوابی نبود تو حرکتش بعد  

زنش ب من گف شما هم میرید یا نه   قشنگ سوال مارو سوالی جواب میده

متم گفتم نه جشن داریم 

منم ناراحتم میگم شهرجان چرا میچسبی بهشون   اونا   نمیخوان حرفی بزننن نپرس  نپرس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چن ساله ازدواج کردین؟ خیلی طول میکشه تا مردا یاد بگیرن هی همه چی رو به خانواده شون نگن

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
خودشونو براتون میگیرن شماهم کمتر کن ی مدت رابطورو

من شوهرمو اصلاح کردم  درستشد   قبلا باخانوادشاینجوربود  حالا بااینا بهش میگم لجش میگیره متوجه نیس   ک اونا ب هردلیلی نمیخوان حرفاشونوبگن   توهم نگووووخوب 

عزت نفستون کجا رفته من هم شرایط شما رو داشتم ولی اصلا توقعی از کسی ندارم عزیزم

اره دیگه ندارم خودم همت کردم توکل ب خداکردم پاشدم کم یازیاد  دیگه روپامون ایستادیم باقیش خداکمککنه