2777
2789
عنوان

وای بیاین از استرس نمیتونم بخوابم

748 بازدید | 21 پست

سلام من دیروز تو آرایشگاه برام سایه ابرو زد . خیلی راضیم ابروهام نافرم بود ولی امشب تو اینترنت یه مطلبی خوندم که سایه و تاتو ابرو امکان انتقال ایدز و هپاتیت داره. وای من اصلا به این موضوع توجه نکرده بودم. آرایشگاهش خوبه نمیدونم سوزنش یکبار مصرف بوده یانه؟ وای دارم دیوونه میشم نکنه ایدز گرفته باشم. وای دو تا بچه کوچیک دارم به دادم برسید یکی بیاد منو آروم کنه. فردا زنگ بزنم بهش ببینم سوزنش یکبار مصرف بوده یا نه؟ واز کسی تا حالا از سایه ابرو ایدز یا هپاتیت گرفته؟

بخند تا دنیا به روت بخنده (:

واییی،.. خب ممکنه همه اینا ولی خیلی نادره شمام اگ نگرانی بزار هفته دگ برو ازمایش ولی معمولا یکبار مصرفن وسایل 

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک نکنم اگ جای خوب ومعتبر رغتید خیالت راحت باشه بابا. مگه الکیه 

یه توپ دالم قلقلیه ابیو نالنجیه بیست ونه...😀😀😀تعجب کردی؟!منم کردم شعریه که برادرزاده گوگولیم میخونه...خواهشن بیسته نهش توک زبونی تلفظ بشه 💋💋❤❤
واییی،.. خب ممکنه همه اینا ولی خیلی نادره شمام اگ نگرانی بزار هفته دگ برو ازمایش ولی معمولا یکبار مص ...

عزیز ایدز گاهی اوقات حتی تا شش ماه هم تو آزمایشات مشخص نمیشه

مورد دوم استارتر جان اگر جای معتبری رفتین قطعا سوزن یکبار مصرف استفاده شده

حتی اگر جای چندان معتبری هم نبوده باز هم قطعا یکبار مصرف بوده

سرشون که درد نمیکنه خودشونو بندازن تو مخمصه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بی خیال باش مردم روزی ده مدل خالکوبی و تتو و...انجام میدن استرس ندهرن ازین خبرا هم نیست منم مثل خودت ۶ ماه قبل انجام دادم بعدش تا یه مدت افسردگی گرفتم یکی بهم گفت پالت رنگ و یه بار مصرف گذاشت دیگه!!گفتم نه ندیدم ...

از استرس داشتم میمردم زنگ زدم به خودش گفت احمق نیستم که یه بار مصرف گذاشتم ..

ارایشگاهشم معتبر بود ...

ولی بازم میترسیدم تا اینکه کم کم بی خیال شدم ولی گاهی اوقات به فکرم میاد ..

میگم نکنه الکی بهم گفت که عوض کردم 😑😑

درکت میکنم