2777
2789
عنوان

حسرت....

| مشاهده متن کامل بحث + 1440 بازدید | 71 پست
مثلا یه زن دایی دارم صاحب پسرشده بچه اش خیلی شیرینه رفتم بغلش کنم ازدستش ببوسم دوست ندارم ازصورت بچه ...

این واقعا منظور داشته خاک بر سرش ولش کن فکر میکنه پسر چیه میگفتی من یه تار موی دخترمو با صد تا پسر عوض نمیکنم ولی خواهرت منظور نداشته شایدم میخواد بهت بگه پسر خوب نیس 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

در ضمن شما در جریان باش ک وقتی دخترت بزرگتر بشه چیزی حالیش بشه خیلی حس بدی پیدا میکنه ک شما مسر دوس داشتین و اختلال پیدا میکنه و از اینکه جرا خودش پسر تشده ناراحت میشه 

تو مرد باش اشک کسیو در نیار نمیخاد مردباشی گریه نکنی

من عاشق دخترمم یه روزایی انقدریهو ذوق میکنم نگاهش میکنم اشکم درمیاد.هیچوقت ناشکری نکردم اما سنم کم بودمادرشدم اصلاهیچی نفهمیدم دوست داشتم الان تواین موقعیت بازم بچه داشتم اخه خیلی احساس تنهایی میکنم فوق العاده مطمئنم اگر میتونستم بچه داربشم الان خیلی خوشحال تربودم چون سرگرم بودم ازاین زندگی تکراری هم خسته ام

هی خدا چی بگم من وامثال من چندین سال منتظر بچه ایم کلی دوادرمون و زحمتو به جون میخریم آخرشم هیچی به هیچی اونوقت شما خدا یه دختر دسته گل بهت داده اینجوری ناشکری میکنی اصلا نباید اجازه بدی همچین حرفایی بزنن من اگه جات بودم میگفتم این دخترو من با صد تا پسر عوض نمیکنم ببخشید استارتر توروخدا ازم دلگیر نشی من خیلی ساله منتظر بچم این چیزارو میشنوم یهو عصبی میشم😔

این نیز بگذرد...                                   

چقدر بی فرهنگن

دلت رو میشکونن بی جواب نمیمونه مطمئن باش

چوب خدا صدا نداره

همون پسر بزرگ بسه ادبش میکنه

من عمم خیلی به مادرم سرکوفت پسرش رو میزد آخه من داداش ندارم

الان پسرش بزرگ شدا بددهن آبرو ریز خراب

همه فامیل میشناسنش اونروز تو یه جمع بودیم پسرس افتاده زندان

خودش با زبون خودش گفت کاش این یکی هم دخترمیشد

چهارتادختر دارم با آبرو درس خون  این یکی بی آبروم کرده پیرم کرده

چوب خداصدانداره هرکس بخوره دوا نداره

فقط گلم نشون نده روی پسرحساسی اینطوری اذیتت میکنن

بابا پسر چیه اخرش یا معتاد نیشه یا میره یه زن عفریته نیگیره بلای جونت میشه اینو بدون دختر هرچقدرم بد ...

همیشه هم اینطور نیست اینجوری نگیم پسر هم یه خوبی هایی و یه بدی هایی داره دختر بودن هم یه خوبی هایی و یه بدی هایی داره به خوبی هاش فکر کنید و ناشکری نکنید

اتفاقا شوهر من انقدر خوبی کرده به خانواده اش  

همیشه هم اینطور نیست اینجوری نگیم پسر هم یه خوبی هایی و یه بدی هایی داره دختر بودن هم یه خوبی هایی و ...

خانوادشم راضی هستن مادرشوهرم که عاشق پسره 

مادرشوهر منم کم بهم تیکه ننداخته سر جنسیت و اینا ولی الان پشیمونه برعکسشو میگه

خواهرام دوتاشون هم پسردارن هم دختر اما ازوقتی فهمیدن شوهرم بهم خیانت کرده عاشق پسر بوده برای اون خانم هزینه کرده ک باردار بشه کلی گرمی رژیم غذایی دکترای خوب وقتی پیش هم هستیم محاله حال منو نگیرن اصلا من کاری ندارم حرفی هم نمیزنم همیشه سکوت میکنم میگم خدا خودش جواب میده اما خیلی بدمیسوزونن منو چون میدونن شوهرم دنباله پسردارشدن بوده دست میذارن همه رونقطه ضعفم

عزیزای دلم من اصلا ناشکری دخترمو نمیکنم من عاشقشم میمیرم واسش همه هم میدونن ک چقدر واسم مهمه دنیامو پاش ریختم روچشمم نگه اش میدارم نمیذارم اب تودلش تکون بخوره حرف من چیز دیگه ست اولشم گفتم چون من این وسط ضربه خوردم بابت قضیه بچه دارشدن الان اونایی ک ب گوششون قضیه ما رسیده ب من تیکه میندازن دلم میشکنه میگم خدایا تقصیرمن چیه مگه من خیانت کردم من زن صیغه ایمو خواستم باردارکنم چرااخه من باید حرف بشنوم

خواهرام دوتاشون هم پسردارن هم دختر اما ازوقتی فهمیدن شوهرم بهم خیانت کرده عاشق پسر بوده برای اون خان ...

آخی عزیزم ناراحت شدم اینو گفتی الان رابطت با همسرت چطوره اون قضیه برطرف شده اگه شوهرت دیگه مشکلی نداره در این مورد خب چرا دوباره بچه دار نمیشی

این نیز بگذرد...                                   
مثلا یه زن دایی دارم صاحب پسرشده بچه اش خیلی شیرینه رفتم بغلش کنم ازدستش ببوسم دوست ندارم ازصورت بچه ...

منم یه خارج رحمی داشتم بعد سقطم کلی تیکه شنیدم ،نمیدونم چرا بعضیا اینطورن ،تازه فقط یه سال بود که ازدواج کرده بودم ،اگه نازا بودم نمیدونم میخواستن چی بارم کنن،،،یارو زنگ زده مثلا احوالپرسی ،انقدر پشت تلفن قربون صدقه دختراش رفت که نگو ،یا یکی اومد ملاقاتم گفت عرضه نداشتی یه بچه به دنیا بیاری!!!!!خیلی شکستم از حرفاشون ،انقدر که از حرفای اونا شکستم خارج رحمی بودن حاملگیم ناراحتم نکرد ،تازه بعد سه ماه اقدام حامله شده بودم مشکل خاصی هم نداشتم!!!!معذرت میخوام خیلی بیشعورن ،،،خیلی

برای مادر شدنم صلوات بفرستین لطفا♥️♥️♥️♥️♥️♥️مامانت قربونت بره زودتر بیا 😍😍😍لطفا برای رو به راه شدن زندگیم وآرامشم صلوات بفرستین 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز