2777
2789
عنوان

حسرت....

| مشاهده متن کامل بحث + 1440 بازدید | 71 پست
چقدر بدجنس،،،الان دیگه صیغه همسرت نیست ؟

ن خیرندیده رفت اما چه فایده بااینکه رفته بازم زندگیم داغونه تااخرعمر داغونم چون ازیادم نمیره هیچوقت هرروز یه چی یادم میافته انقدرگریه میکنم غصه میخورم

ن بابا خودم خیلی تودارم خانواده ام فقط ب خواجه حافظ شیرازی فکرکنم نگفتن لعنتی ها

چقدر بد ،،،واقعا باید یاد بگیریم دلیلی نداره همه از تمام مشکلاتمون خبردار بشن ،،،چون سوژه تیکه انداختن و غیبت و خنده شون میشه،وقتی کسی نمیتونه برای مشکلمون کاری کنه نباید  مشکل رو همه جا جار زد ،،،،گاهی از خودم لجم میگیره انقدر که زود صمیمی میشم و به همه میگم مشکلمو،،،،حالا خوبه اینجا کسی منو نمیشناسه

برای مادر شدنم صلوات بفرستین لطفا♥️♥️♥️♥️♥️♥️مامانت قربونت بره زودتر بیا 😍😍😍لطفا برای رو به راه شدن زندگیم وآرامشم صلوات بفرستین 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ن خیرندیده رفت اما چه فایده بااینکه رفته بازم زندگیم داغونه تااخرعمر داغونم چون ازیادم نمیره هیچوقت ...

حق داری😔

برای سلامتی دوقولوهام گل پسرم و گل دخترم صلوات بفرستین♥️
ن خیرندیده رفت اما چه فایده بااینکه رفته بازم زندگیم داغونه تااخرعمر داغونم چون ازیادم نمیره هیچوقت ...

بی خیال باش عزیزم ،،،خیانت نه ،ولی خیلی اتفاقای بد برام افتاده که تصورشم سخته ،،،منم مثل تو گاهی که فکر میکنم بهشون گریه م بند نمیاد ،،،ولی بی خیالی بهترین راه حله،،،سعی کن خودت رو مشغول کنی ،و به این فکر کن که هیچ بدی بدون جواب نمیمونه تو دنیا ،حتی کارای همسرت ،،،،دور از جونت کی از لحظه مرگ خودش خبر داره؟بشین از هر لحظه زندگیت لذت ببر ،برای خودت خوشی های کوچیک بساز!!!کلاس برو و...، دوباره باردار شو ،،،به خاطر حرف و تیکه دیگران اوقات خودت رو تلخ نکن ،خدا جوابشون رو میده مطمئن باش

برای مادر شدنم صلوات بفرستین لطفا♥️♥️♥️♥️♥️♥️مامانت قربونت بره زودتر بیا 😍😍😍لطفا برای رو به راه شدن زندگیم وآرامشم صلوات بفرستین 

اره اما نمیخام ب بارداری فکرکنم بااینکه خیلی دوست دارم بچه کوچک داشته باشم اما اصلا حتی بهش فکرنمیکنم میگم خودمو بدبخت میکنم اونوقت اون بیچاره هم مثله دختر بیچاره ام تکلیفش معلوم نمیشه...هنوز اعتمادندارم ب شوهرم ب هیچ عنوان

همیشه ارزو داشتم خواهر داشته باشم تا درکم کنه و حرفای دلمو بش بزنم نمیدونستم ممکنه خواهر ادم ب ادم طعنه بزنه متاسفم استارتر امیدوارم خدا دلتو پر از شادی و حال خوب بکنه 😊 ی روزی انقد خوشحال باشی هیچی بزات مهم نباشه 

من یه خاله دارم بچه بزرگش دختر شد دومی هم وقتی فهمید دختره زار زار گریه میکرد کهدچرا شده دختر حالا جاریهام بهم طعنه میزنن.مامان منم همش دلداریش میداد من خودم بچه بودم.گدشت تا چند سال بعدش ناخواسته باردار شد بازم گریه و زاری که اکه بازم دختر شد چیکار کنم تا رفت سونو و فهمید بچش پسره کلی خوشحال شدیم همگی چون خیلی پسر دوس داشت تا اینکه بچه به دنیا اومد و بعد از ده روز فهمیدن کم کاری تیروئید داره من با خالم میرفتم درمانگاه اون یکی دخترشو که کوچیک بود نگه میداشتم خالم گریه مبکرد که چیکار کنم با قرص خوب میشه تا بعد تقریبا یه ماه فهمیدن بچه سندرم داون داره وقتی منو مامانم رفتیم اونجا کلی گریه کرد و همه واقعا ناراحت بودیم خالم میگفت کاش اینم دختر میشد و سالم و خدا یه پسر اینجوری بهم نمیداد.خلاصه بچه هم سندرم داون داشت هم ناراحتی قلبی و بعد از دو سال دقیقا چند روز مونده بود به تولد دو سالگیش بچه از دنیا رفت.

به نظر من اینا همش دلیل ناشکری خالم بود .حالا حسرت میخوره کاش اونم دختر میشد و سالم میبود و برام میموند.

خیلیا تو حسرت یه بچه موندن .خیلا هم تو حسرت یه بچه سالم 

من خودم دو تا دختر دارم و خدا رو شکر میکنم که سلامتن .ناشکری نکنید 

این بچه هایی که مریضن رو ببینید اون موقع متوجه میشید دختر و پسر نداره .

من یه دوستی دارم که دو تا دختر داره و تحت نظر دکتر شد برای اینکه سومی پسر بشه.سومی پسر شد ولی تو ده هفته سقط شد طفلکی.

ولی خود من به شخصه دیگه میترسم بچه دار شم حالا چه میخواد پسر باشه چه دختر جدای از خرو مخارج و گرونی میترسم از اینکه یوقت خدایی نکرده بچه مشکل دار باشه.بخاطر دخترم دوبار به یه بیمارستانی رفتم که همشون بچه های مریض بودن چقد دلم سوخت 

پسر اخرش سيگاري و معتاد و زن باز و خيانتكار و پشت به مادر ميكنه ميره ميچسبه به خانواده زن ،همشم ارث ميخواد و حق خواهرا هم ميكشه بالاالبته دست خودش نيستا ذلتشون خلقتشون اينجوريه كلا خلافن ببخشيد پسر داراي اينجا همه خوبن منكه هرچي دور و بر ديدم تو اين دسته ها بودن خخ

شوهرت پسردوسته ؟

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز