2777
2789
عنوان

حسرت....

1440 بازدید | 71 پست

یه دختر ۶ساله دارم خیلی دلم یه بچه کوچک میخواست اما شوهرم یه نامردی دوسال پیش بهم کرد ک حتی بهش فکرمیکنم ازسادگی خودم اشک میریزم انقدردوست داشتم صاحب یه پسرهم بشم اما من هیچوقت ن میتونم ن حتی دیگه ب زبون میارم وقتی میبینم دلم ضعف میره وخیلی ها هم میدونن وهمیشه بهم تیکه میندازن همش جلوچشمم اونایی ک پسر دارن کاری میکنن ک دلم بشکنه خیلی ناراحت میشم مثلا همین امروز خواهرم دلمو شکست بچه اشو خیلی دوست دارم خیلی حرف از شیطنت پسرا ودخترا بود گفتم ک دختراهم شیطونن گفت ن اینکه پسرنداری نمیتونی درک کنی ک چقدر پسرچقدرشیطون وتخسه امیدوارم خدا بهت بده بفهمی بالحن خیلی بد دلم شکست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا یه زن دایی دارم صاحب پسرشده بچه اش خیلی شیرینه رفتم بغلش کنم ازدستش ببوسم دوست ندارم ازصورت بچه ببوسم میگم گناه داره اما فوری اومد گفت چیه باز پسردیدی غش کردی بذار زمین بچه امو خیلی ناراحت شدم بغض کردم اونایی هم ک کنارم بودن همه ناراحت شدن وتوپیدن ب زنداییم

من که هرکی پسرشو کوبیده توسرم نمیبخشم

احمق ها😤😤😤😤😤

خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی      

عزیزم جنسیت بچه فرقی نداره شاید خدا بهت پسر میداد خدایی نکرده بد میشد میگفتی کاش دختر بود ناشکری نکن و وقتی بچه آوردی به فکر جنسیت نباش ، من باردار بودم هر کی یه چیزی میگفت یکی میگفت دختر بشه خوبه یکی میگفت پسر بشه خوبه منم به شوهرم به شوخی گفتم دوجنسه بشه همه راضی باشن هم دختر هم پسر

بابا پسر چیه اخرش یا معتاد نیشه یا میره یه زن عفریته نیگیره بلای جونت میشه اینو بدون دختر هرچقدرم بد باشه اخر همونه ک دلش واسه پدر مادر میسوزه و تو میری و کوری عصای دست من خودم دختر بیشتر دوست دارم

تو مرد باش اشک کسیو در نیار نمیخاد مردباشی گریه نکنی