2777
2789
عنوان

جنسیت نینی

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 69 پست
خب حالا علائمت بگو😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

فدات شم‌تو باید علائم بگی من حدس می زنیم 🤠🤠

ی وقتایی از دست خودم ودیگران دلم میگیره از خدای خودم فاصله میگیرم خدایا منو ببخش 😔 این امضای من تا زمانی که دوست های عزیزم نی نی دار بشن پابرجا خواهند ماند ..خدایا به دوستای مهربونم نی نی سالم وخوشمل بده  ....ثمین 😘 ماهرخ ..رزبانو..مریم بانو  ...میترا...کوثر..باران ..فاطمه 😍....زهرا..سارا...هلیامامان..سمیرا ..فاطمه ..زرینه ...سپیده ..بانو مهربون ..پرنسا۷۴...حسنا .. خرم بانو.. یاقوت سرخ...سمیه ..مامان سوفی..یاس۸۹..نیاز...بهار۹۸..هستیجان..jigali ... Dornaz ..روشنک 😍 کاربرلواشک.. بانوز ...ناناززززز۶۸.. zahra93..فندق_خانوم ..مالکوم ..اناهیتام ...گلفم ۵۴وبااااجی ..جاخالی... ..ودوستای دیگه تایپکمون ...انشاالله به زودی امضام عوض شه..🤲🤲🤲🤲🤲رزبانو.. حسنا.. پرنسا74. هلیا مامان.. سارا ..سمیرا..روشنک ..یاس ۸۹..کوثر..ناناززززز۶۸...فاطمه ...ماهرخ.یاقوت سرخ ..سمیرا...فندق خانوم..مالکوم....بهار۹۸..مامان شدن شکر خدای مهربون 
عزیزم حیف نیست بخاطر کسایی که خودت هم میدونی هنوز عقب مونده ان خودتو ناراحت کنی و نی نی نازتو اذیت ک ...

سعی میکنم ولی کسی ک دائم کنار گوشت هی ویز ویز میکنه واقعا رو اعصابه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدات شم‌تو باید علائم بگی من حدس می زنیم 🤠🤠

اشتها اصلا ندارم از وقتی حامله شدم یکی دوکیلو هم وزن کم کردم ویارم بیشتر ب برنج و نون هست،تخم مرغ و سرخ کردنی حالم بد میشه از غذای روغن دارهم بدم میاد

سعی میکنم ولی کسی ک دائم کنار گوشت هی ویز ویز میکنه واقعا رو اعصابه

میدونم چی میگی

کمتر برو پیششون که نخوان حرفی بت بزنن چون واقعا ناراحتی واسه بچه بده اونا که این چیزارو نمیدونن یه خورده رعایت حالتو بکنن

اشتها اصلا ندارم از وقتی حامله شدم یکی دوکیلو هم وزن کم کردم ویارم بیشتر ب برنج و نون هست،تخم مرغ و ...

اخرین پری کی بوده صورتت پف داره ؟بعد اینکه فهمیدی بارداری سریع وزن کم کردی ؟

ی وقتایی از دست خودم ودیگران دلم میگیره از خدای خودم فاصله میگیرم خدایا منو ببخش 😔 این امضای من تا زمانی که دوست های عزیزم نی نی دار بشن پابرجا خواهند ماند ..خدایا به دوستای مهربونم نی نی سالم وخوشمل بده  ....ثمین 😘 ماهرخ ..رزبانو..مریم بانو  ...میترا...کوثر..باران ..فاطمه 😍....زهرا..سارا...هلیامامان..سمیرا ..فاطمه ..زرینه ...سپیده ..بانو مهربون ..پرنسا۷۴...حسنا .. خرم بانو.. یاقوت سرخ...سمیه ..مامان سوفی..یاس۸۹..نیاز...بهار۹۸..هستیجان..jigali ... Dornaz ..روشنک 😍 کاربرلواشک.. بانوز ...ناناززززز۶۸.. zahra93..فندق_خانوم ..مالکوم ..اناهیتام ...گلفم ۵۴وبااااجی ..جاخالی... ..ودوستای دیگه تایپکمون ...انشاالله به زودی امضام عوض شه..🤲🤲🤲🤲🤲رزبانو.. حسنا.. پرنسا74. هلیا مامان.. سارا ..سمیرا..روشنک ..یاس ۸۹..کوثر..ناناززززز۶۸...فاطمه ...ماهرخ.یاقوت سرخ ..سمیرا...فندق خانوم..مالکوم....بهار۹۸..مامان شدن شکر خدای مهربون 
میدونم چی میگی کمتر برو پیششون که نخوان حرفی بت بزنن چون واقعا ناراحتی واسه بچه بده اونا که این چیز ...

من اصلا نمی رم اونجا به بهانه اینکه میخوان حالمو بپرسن زنگ میزنن و این چرت وپرت هارو میگن

واقعا دیگه اینکارشون از عمده حقشونه جوابشونم ندی

حالم بهم میخوره از این کارا،کاش بجا اینکاراشون می گفتن بیچاره گناه داره مادرنداره بریم کمکش یااصن ویارداره نمیتونه غذا درست کنه😭😭

ن صورتم پف نداره،آخرین پری6فروردین بود،ن از شش هفته ب بعد

من میگم پسره ...راستی یادت  باشه همین جا ریپلای کنی که بچت چیه 

بعدم بخاطر اینکه هماتوم دارم همش استراحت مطلقم کاش یه ذره درک میکردن بجااین فضولی هاشون،بیچاره شوهرم بشور بپز و جمع کردن و مرتب کردن خونه همه کارا رو خودش میکنه کاش یه ذره از پسرشون یاد میگرفتن

من میگم پسره ...راستی یادت  باشه همین جا ریپلای کنی که بچت چیه

هرچی باشه پگاه جان فقط تنش سالم باشه به حال منو باباش ک هیچ فرقی نمی کنه حتی یک درصد،چشم حتما میام میگم 

حالم بهم میخوره از این کارا،کاش بجا اینکاراشون می گفتن بیچاره گناه داره مادرنداره بریم کمکش یااصن وی ...

یه روز خدا جواب این رفتاراشونو میده که یه زن باردارو اذیت میکنن

خودتو ناراحت نکن عزیزم فکر این باش که تا چند وقت دیگه نی نی تو بغلته که با وجودش حسابی آرومت میکنه😍😍

یه روز خدا جواب این رفتاراشونو میده که یه زن باردارو اذیت میکنن خودتو ناراحت نکن عزیزم فکر این باش ...

انشالله عزیزم واقعا ممنونم از دلداری هاتون خیلی آروم تر شدم فقط واسم دعا کنید که نینیم سالم باشه وقتی رفتم ان تی