2777
2789
عنوان

جنسیت نینی

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 69 پست
آخي اشكال نداره قديميها افكارشونم قديميه الان ديگه دختر پسر فرقي نداره مادر شوهر منم فهميد بارد ...

چون خودش دوتا پسر پشت سرهم آورده هی اینجوری میگه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جالب اینجاست دختر خودش هم دوتا دختر داره ب من اینجوری میگه

احتمالا به اونم همینجوری گفته من بخاطر مشکل شوهرم به راحتی باردار نمیشم ولی از الان تکلیفمو با شوهرم روشن کردم هر کس با هر نسبتی یه کلمه در مورد جنسیت بچه حرف مفت زد خودش موظفه بشوره و پهنش کنه خودمم بارها در مورد آدم های احمقی که جنسیت همه دنیاشونه پیش خانواده همسرم حرف زدمخودشون میدونن این موضوع خط قرمز منه چون مادرشوهر منم اوایل عقد کرده بودیم پسر پسر میکرد یه چند بار  تیکه انداختم بهش درست شد

والا ماها این همه منتظریم فققققط باردار بشیم و پدر و مادر شدن رو تجربه کنیم زندگی مون رو خوشگل تر کنیم نه ماه زجر و سختی تحمل کنیم احتمالا بعدش با سختی هاش خودمون رو وفق بدیم اصلا بچه سالم هست یا نیست هر دستش پنج تا انگشت داره؟ کلیه ش سر جاش باشه توی لگنش نباشه شکاف کام نباشه سندروم داون نباشه قلبش مشکل نداشته باشه موقع زایمان مشکل براش پیش نیاد ریه ش سالم باشه زردی نگیره نره زیر دستگاه دچار مرگ ناگهانی نوزاد نشه و… اون وقت هستن آنرمال هایی که این همه مساله برای نگرانی رو ول کردن هنوز توی بند جنسیتن و چسبیدن به افکار احمقانه خودشون؟ اینا کی میخوان به رشد مغزی برسن خدا میدونه

😂😂🤣

😑😂

دو تا پسر داشتم گفتم یک دختر هم داشته باشم. اما علیرغم تلاشها و هزینه های فراوان سومی هم پسر شد. سه تا گل پسر دارم شکر خدا. عاشقشونم عاشققققق. ولی هنوزم دلم دختر میخاد. دل شوهرم هم دختر میخاد. بخاطر مشکلی که دارم، دیگه نمیتونم بچه دار بشم. رفتم بهزیستی رفتم کمیته امداد شاید بتونم دختر یتیمی پیدا کنم و مادرش بشم ولی قسمتم نشد. کارم شده گریه و دعا. ترو خدا هرجای ایران اگر دختر بچه یتیمی میشناسین که میتونه دخترم بشه بهم معرفی کنید. بخاطرش هرکاری میکنم. 
بهش بگو هر وقت دخترت پسر زایید منم پسر میزام

منم بهش گفتم دوتا بچه میخام حتی اگ دوتاشم دختر بشه دیگه نمی زارم بچه دار بشم گفت باید بزاری تا پسر بیاری منم گفتم محاله پسری ک بخواد فردا روز به راه بد بره همون بهتر ک نباشه

احتمالا به اونم همینجوری گفته من بخاطر مشکل شوهرم به راحتی باردار نمیشم ولی از الان تکلیفمو با ...

واقعا براشون متاسفم عصری هم شوهرم گفت بریم اونجا گفتم من دیگه اونجا نمیام تا خودشون سر عقل بیان که دختروپسری نداره مهم سلامتیش هست،منم بعداز شش ماه و یه سقط تازه خدا بهم لطف کرده ک باردار شدم اونوقت یه خل مغز های دیوونه ای مث اینا اینجوری میگن

حدس واس چی گلم

جنسیت دیگه 

ی وقتایی از دست خودم ودیگران دلم میگیره از خدای خودم فاصله میگیرم خدایا منو ببخش 😔 این امضای من تا زمانی که دوست های عزیزم نی نی دار بشن پابرجا خواهند ماند ..خدایا به دوستای مهربونم نی نی سالم وخوشمل بده  ....ثمین 😘 ماهرخ ..رزبانو..مریم بانو  ...میترا...کوثر..باران ..فاطمه 😍....زهرا..سارا...هلیامامان..سمیرا ..فاطمه ..زرینه ...سپیده ..بانو مهربون ..پرنسا۷۴...حسنا .. خرم بانو.. یاقوت سرخ...سمیه ..مامان سوفی..یاس۸۹..نیاز...بهار۹۸..هستیجان..jigali ... Dornaz ..روشنک 😍 کاربرلواشک.. بانوز ...ناناززززز۶۸.. zahra93..فندق_خانوم ..مالکوم ..اناهیتام ...گلفم ۵۴وبااااجی ..جاخالی... ..ودوستای دیگه تایپکمون ...انشاالله به زودی امضام عوض شه..🤲🤲🤲🤲🤲رزبانو.. حسنا.. پرنسا74. هلیا مامان.. سارا ..سمیرا..روشنک ..یاس ۸۹..کوثر..ناناززززز۶۸...فاطمه ...ماهرخ.یاقوت سرخ ..سمیرا...فندق خانوم..مالکوم....بهار۹۸..مامان شدن شکر خدای مهربون 
حالا از كجا معلوم شايد بچت پسر باشه مادرشوهرتم خوشحال بشه😄 الكي از الان حرص نخور

من اتفاقا اگ دختر باشه خیلی هم خوشحالم حرص جنسیتش نمی خورم حرص این بی عقلی ها رو می خورم

من اتفاقا اگ دختر باشه خیلی هم خوشحالم حرص جنسیتش نمی خورم حرص این بی عقلی ها رو می خورم

عزیزم حیف نیست بخاطر کسایی که خودت هم میدونی هنوز عقب مونده ان خودتو ناراحت کنی و نی نی نازتو اذیت کنی

سعی کن تا جایی که میتونی اصلا بهشون فکر نکنی چون ارزش فکر کردن و ناراحتی ندارن