2777
2789
عنوان

جنسیت نینی

503 بازدید | 69 پست

سلام مامانای باردار یااونایی ک بارداربودین و زایمان کردید و الان فندق کوچولو تون رو بغل گرفتین،از یه چیزی ناراحتم تمام علائمم مربوط ب دختر میشه ک نینیم دختر باشه برا خودم و شوهرم فرقی نمی کنه فقط مهم سلامتی اون فسقلی ولی مادر شوهرم وقتی بهش گفتم احتمالا نینیم دختر یجوری شد وبهم گفت کاش پسر بود خیلی ناراحت شدم خیلی بهم ریختم آخه مگه پسرودختر هم فرقی داره واسه پدرومادر همش جگرگوشه هست و همش از گوشت و خون پدرومادر هست دلم شکست خیلی💔💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان باید احساس همدردی کنیم😉 یا حدس بزنیم 🙃🙃🙃

ی وقتایی از دست خودم ودیگران دلم میگیره از خدای خودم فاصله میگیرم خدایا منو ببخش 😔 این امضای من تا زمانی که دوست های عزیزم نی نی دار بشن پابرجا خواهند ماند ..خدایا به دوستای مهربونم نی نی سالم وخوشمل بده  ....ثمین 😘 ماهرخ ..رزبانو..مریم بانو  ...میترا...کوثر..باران ..فاطمه 😍....زهرا..سارا...هلیامامان..سمیرا ..فاطمه ..زرینه ...سپیده ..بانو مهربون ..پرنسا۷۴...حسنا .. خرم بانو.. یاقوت سرخ...سمیه ..مامان سوفی..یاس۸۹..نیاز...بهار۹۸..هستیجان..jigali ... Dornaz ..روشنک 😍 کاربرلواشک.. بانوز ...ناناززززز۶۸.. zahra93..فندق_خانوم ..مالکوم ..اناهیتام ...گلفم ۵۴وبااااجی ..جاخالی... ..ودوستای دیگه تایپکمون ...انشاالله به زودی امضام عوض شه..🤲🤲🤲🤲🤲رزبانو.. حسنا.. پرنسا74. هلیا مامان.. سارا ..سمیرا..روشنک ..یاس ۸۹..کوثر..ناناززززز۶۸...فاطمه ...ماهرخ.یاقوت سرخ ..سمیرا...فندق خانوم..مالکوم....بهار۹۸..مامان شدن شکر خدای مهربون 

به درک که گفت

گفت که گفت

تا دلت بخواد ریخته آدم بیشعور به ازای حرف هر بیشعوری بخوای دلت رو چرک کنی که کل قلبت سیاه میشه بذار توی جهل و نادونی خودش بمونه تو و شوهرت لذت بچه تون رو ببرین

غضه بی شعوری اونو نخور مهم خودتی و پدرش. وای که چه قدر عصبی شدم از دست مادرشوهرت .اه

خیلی ناراحت شدم منم بهش گفتم حالا پسر باشه خدایی نکرده کور باشه یافلج باشه خوبه

به درک که گفت گفت که گفت تا دلت بخواد ریخته آدم بیشعور به ازای حرف هر بیشعوری بخوای دلت رو چرک ک ...

جالب اینجاست دختر خودش هم دوتا دختر داره ب من اینجوری میگه

آخي اشكال نداره قديميها افكارشونم قديميه الان ديگه دختر پسر فرقي نداره مادر شوهر منم فهميد باردارم گفت انشالله پسر باشه ولي الان خيلي دخترمو دوست داره و قربون صدقش ميره

مادرشوهر شغلش زجر دادن عروسه

منم وقتی پسر سومم حامله بودم. مادرشوهرم خون به دلم کرد که چرا سومی هم پسر شد و بیچاره پسرم که دختر نداره😐

بعد هم لج کرده بود چهارمی هم بزا شاید دختر بشه

خدا رو شکر مرد از شرش راحت شدم

دو تا پسر داشتم گفتم یک دختر هم داشته باشم. اما علیرغم تلاشها و هزینه های فراوان سومی هم پسر شد. سه تا گل پسر دارم شکر خدا. عاشقشونم عاشققققق. ولی هنوزم دلم دختر میخاد. دل شوهرم هم دختر میخاد. بخاطر مشکلی که دارم، دیگه نمیتونم بچه دار بشم. رفتم بهزیستی رفتم کمیته امداد شاید بتونم دختر یتیمی پیدا کنم و مادرش بشم ولی قسمتم نشد. کارم شده گریه و دعا. ترو خدا هرجای ایران اگر دختر بچه یتیمی میشناسین که میتونه دخترم بشه بهم معرفی کنید. بخاطرش هرکاری میکنم. 

بهش بگو هر وقت دخترت پسر زایید منم پسر میزام

دو تا پسر داشتم گفتم یک دختر هم داشته باشم. اما علیرغم تلاشها و هزینه های فراوان سومی هم پسر شد. سه تا گل پسر دارم شکر خدا. عاشقشونم عاشققققق. ولی هنوزم دلم دختر میخاد. دل شوهرم هم دختر میخاد. بخاطر مشکلی که دارم، دیگه نمیتونم بچه دار بشم. رفتم بهزیستی رفتم کمیته امداد شاید بتونم دختر یتیمی پیدا کنم و مادرش بشم ولی قسمتم نشد. کارم شده گریه و دعا. ترو خدا هرجای ایران اگر دختر بچه یتیمی میشناسین که میتونه دخترم بشه بهم معرفی کنید. بخاطرش هرکاری میکنم. 
جالب اینجاست دختر خودش هم دوتا دختر داره ب من اینجوری میگه

خب اينكه بچه دخترشون چي باشه مهم نيست مهم اينه عروسشون پسر بياره كه نسلشون ادامه پيدا كنه حالا انگار نسلشون تحفس