2777
2789
عنوان

زایمان زودرس

145 بازدید | 14 پست

سلام دوستااان

میخواستم بدونم بچه ازچندهفتگی دنیابیاد میمونه؟؟؟؟

من هم سرکلاژشدم هم انقباض رحمی دارم هم سربچه اومده تولگن!؟

خیلی از زایمان زودرس میترسم

واینکه خدانکرده بچه نمونه!

تیکر تولد پسرمههه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو کلاس های آمادگی میگن از ۳۲ به بعد بچه می مونه . فقط به خاطر وزن کم مدتی تو دستگاه میزارن .

یکی از نزدیکانم تو ۳۴ هفته زایمان کرد و مدتی بچه رو تو دستگاه گذاشتن .والان هم خدا روشکر سالم و خوشگل و باهوشه.

فردا ۳۱هفتم تموم میشه!

میشه بپرسم جنسیت بچتون چیه

تا امروز هر چی استرس و سختی و انرژی منفی تو زندگیم داشتم بستمه ازین به بعد فقط میخوام بخندم و شاد باشم و مهربون،میخوام قدر لحظه هامو بدونم و کنار عزیزام از زندگیم لذت ببرم ،میخوام زندگی کنم ،مطمئنم اینطوری خدا هم بیشتر دوستم داره🥰🥰
تو کلاس های آمادگی میگن از ۳۲ به بعد بچه می مونه . فقط به خاطر وزن کم مدتی تو دستگاه میزارن . یکی ا ...

یعنی اگه خدانکرده بچه تواین هفته ها دنیا بیاد میمونه؟

تیکر تولد پسرمههه
پسر

خدا حفظش کنه تو تاپیکای قبلیت گفته بودی خواب دیدی نوزاد پسر شیر میدی واسه همین کنجکاو شدم ببینم پسره یا دختر.انشالله صحیح و سالم میاد بغلت

تا امروز هر چی استرس و سختی و انرژی منفی تو زندگیم داشتم بستمه ازین به بعد فقط میخوام بخندم و شاد باشم و مهربون،میخوام قدر لحظه هامو بدونم و کنار عزیزام از زندگیم لذت ببرم ،میخوام زندگی کنم ،مطمئنم اینطوری خدا هم بیشتر دوستم داره🥰🥰
یعنی اگه خدانکرده بچه تواین هفته ها دنیا بیاد میمونه؟

آره ، توکل کن به خدا . استرس رو بزار کنار .

هر روز سوره حجرات و قلم بخون .

ده تا آیت الکرسی پهلوی چپ و ده تا راست .

ان شاءالله مشکلی پیش نمیاد و به سلامتی تو موقع مناسب زایمان میکنی وکوچولوت سالم و صالح به دنیا میاد .

خدا حفظش کنه تو تاپیکای قبلیت گفته بودی خواب دیدی نوزاد پسر شیر میدی واسه همین کنجکاو شدم ببینم پسره ...

چ باحاال یادت بود

۲ و ۳ ماه قبل ازاینکه باردار بشم این خواب دیده بودم

تیکر تولد پسرمههه
خواهش میکنم . در مورد نگرانی هات با دکترت صحبت کن .اون بهتر از هر کسی میتونه راهنمایی ات کنه و بهت آ ...

دکترم فقط میگه استراحت داشته باش همین....

تیکر تولد پسرمههه