2777
2789
عنوان

میشه ترک کرد؟😢

285 بازدید | 23 پست

بچه ها

همسرم یک ساله رفته سربازی و اونجا سیگاری شده، اوایل روزی دو سه نخ میکشید الان روزی راحت دوازده سیزده نخ میکشه

میگه بعد خدمت ترک میکنم 

توروخدا بگین میشه ترک کرد؟ راه داره؟ چه راهی؟

میترسم خیلی

دندوناش داره زرد میشه😢😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچکسم جز من و دوست صمیمیش نمیدونه یعنی تو جنع و اینا نمیکشه حواسشم به بوی سیگار هست که از لباسش و دهنش نیاد

ولی من دارم عذاب نیکشم خیلی

از روزی دونخ رسیده به ۱۳ نخ

میترسم برسه به روزی یه پاکت و ترکم نکنه

ازش بخواه کمش کنه یه دفعه نمیشه بذارن کنار.

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀

عزیزم ببخشید اینو میگم ولی نفس شوهرت ضعیفه شوهرمنم سربازی رفت نه سیگاری شد ن معتاد بااینکه خیلی ادمای ناخلف اونجا بودن.. 🙁 یک کاری کن ترک کنه

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)