2777
2789
عنوان

میشه ترک کرد؟😢

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 23 پست
عزیزم ببخشید اینو میگم ولی نفس شوهرت ضعیفه شوهرمنم سربازی رفت نه سیگاری شد ن معتاد بااینکه خیلی ادما ...

اینکه آره نمیشه منکرش شد

ولی بخدا دارم دیوانه میشم نمیدونم باید چیکار کنم خجالت میکشم اصلا عذاب میکشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره اگه بخاد میتونه.بش بگو الان کمتربکشه  همینکه راستشو بهت گفته خودش خیلیه

پروفايلت خودتى؟

مصريان باستان اعتقاد داشتند پس از مرگ تنها دو سوال ازآنها  پرسيده ميشود:آيا شادى را يافتى؟؟؟؟؟؟.........آيا شادى را آفريدى؟؟؟

باید خودش بخواد هیچ راه دیگه ای نداره. با زورم نمیشه بدتر لج میکنه. بذار بعد خدمت. اومد با محبت باهاش حرف بزن بگو از بوی سیگار بدت میاد نمیتونی تحمل کنی تازه سلامتیشم برات مهمه. 

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
چجوری کمکش کنم وقتی نظر میدم بدش میاد میگه تو هرکاری دخالت نکن خودم هروقت بخاام میذارم کنار  ت ...

عزیزم نگفتم نمیتونه این که اینقدر ساده سیگاری شد خیلی ساده هم کنارش نمیزاره ارادش ضعیفه...بابای خودمم همینطور سیگاری شد هنوز کع ۴۰سالشه نمیتونه کنار بزاره اگه نکشه عصبی میشه بداخلاق ...ریه هاش خراب ..دندوناش خراب😒

.