2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هرجی به اخرش نزدیک میشی ورما بیشتر میشه. اگر یه دفعه خیلی زیاد ورم کنی یا اینکه یکی از پاها یا دستات بیشتر از اون یکی ورم کنه این خطرناکه. البته نه برا بچه بلکه برا خودت. چون نشون دهنده لخته خونه. باید سریع بری دکتر تا دور از جونت از سکته جلوگیری کنی

واااااااااقعا؟؟؟؟؟

اره عزیزم. وقتی بری دکتر و ورم دست و پات زیاد از حد باشه یا یکی از دستا یا پاهات بیشتر از اون یکی ورم کرده باشه سریع میفرستن سونوگرافی همون دست یا پا تا ببینن خون لخته نشده باشه

دقيقا من الان ران پاي سمت راستم خيلي درد ميكنه جونم داره درميره 😞

خیلی سخته. ولی باید تحمل کنی. من از شدت درد گریه میکردم هر شب. ولی بعد از یکی دو ماه دردم از بین رفت. سعی کن بیشتر استراحت کنی و دراز بکشی. روی درد پا خیلی تاثیر میزاره و کمترش میکنه

خیلی سخته. ولی باید تحمل کنی. من از شدت درد گریه میکردم هر شب. ولی بعد از یکی دو ماه دردم از بین رفت ...

دقيقا الان كامل صورتم زرد شده و ميخام گريه كنم ...مرسي از راهنماييت عزيزم ...خدا تو اين شبا هرچي به دلته بهت بده ان شالله🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️❤️❤️❤️

سعی کنید زیاد پاتون اویزون نباشه روی مبل وصندلی نشینید پاتون بالاتر از سطح زمین باشه ..زیر پاتون متکا بزارید ..مصرف نمکتونو  خیلی کم کنید .هله هوله نخورید ک خیلی نمک دارن ..اگه منظورتون از  درد کشاله ران ..همون گرفتگی شبانس ..ک خیلی درد ناکه ..اون موقع ها خیلی اروم گردنتونو ب چپ وراست تکون بدبن .باعث میشه گرفتگی رفع شه ..

آرزو میکنم روزی برسه که وقتی دلتون براش تنگ شد فقط کافی باشه که از این پهلو به اون پهلو بشید