2777
2789
عنوان

متادون

| مشاهده متن کامل بحث + 1144 بازدید | 49 پست
نه این میخوره کلا خوبه هرکاری بگمممم میکنه ولی من از حالاتش بدم میاد و اینکه نگرانشم

استارتر شوهرت ازون مردایی هست که به ناراحتی زن اهمیت بده؟

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توهم چی؟اخه نمیشه بیخیال بود که میترسم بدتر بشه اوضاع

کلا تحقیق کن متادون توهم زاس یا نه،بزرگتر دلسوز نداره شوهرت؟ مثل پدر با برادر؟ کسی که جبهه نگیره وقتی درمیون میذاری باهاش

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

کلا تحقیق کن متادون توهم زاس یا نه،بزرگتر دلسوز نداره شوهرت؟ مثل پدر با برادر؟ کسی که جبهه نگیره وقت ...

چرا هم پدر هم برادرش هستن ولی  واقعا نمیدونم بهشون بگم یا نه

اهمیت میده ولی ابن متادون لعنتی اراده رو هم ازش میگیره

با گریه و ناراحتی و اروم باهاش حرف بزن،بگو از نگرانیت واسع خودش و اینده پسرتون،دعا میکنم برات عزیز مشکلت حل بشه،ایشالا خدا شوهرتو به راه درست هدایت کنه 

چرا هم پدر هم برادرش هستن ولی  واقعا نمیدونم بهشون بگم یا نه

تصمیم گیری سخته،من تو زندگیم به مشکلای اساسی وقتی با شوهرم برمیخوردم مادر شوهرم خودشو مینداخت وسط و همش میگفت پسرمو درست میکنم تو غصه نخور،اخرش فهمیدم نصف مشکلاتمون تقصیر مادر از خدا بیخبرشه

ممنون عزیزم😘😘😘

فدات شم عزیز دلم، ایشالا حل میشه

آیا تست متادون را می‌شناسید؟ متادون یک داروی مخدر صنعتی و متعلق به گروه شبه مخدرهاست که به عنوان داروی مسکن و ترک اعتیاد استفاده می‌شود. متأسفانه ممکن است خود متادون سوءمصرف شده و فرد به آن اعتیاد پیدا کند. گاهی افراد به دلایل مختلف مانند استخدام، ازدواج یا درخواست خانواده به‌خصوص پدر و مادر ناچارند که تست متادون را برای تشخیص اعتیاد انجام دهند. بزرگ‌ترین دغدغه و خواسته فرد معتاد هنگام انجام آزمایش، منفی شدن جواب تست اعتیاد است. اگر به دنبال اطلاعات بیشتری در مورد تست متادون هستید، در این مقاله درباره انواع تست متادون و راه‌های منفی شدن آن صحبت خواهیم کرد.