2777
2789
عنوان

متادون

| مشاهده متن کامل بحث + 1144 بازدید | 49 پست
چیکار کردی؟

چندین بار اصرار کردم نخور ،درست نشد،به ودرمادرش گفتم نشد، دارم طلاق میگیرم،البته مشکل ما فقط متادون نبود،مشروب هم میخورد،خانم باز بود و هزار تا رفتار فاجعه دیگه

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه دارم و بیشترم برا بچم نگرانم ۵سالشه پسره

مطمئنی فقط قرص میخوره ؟؟؟اعتیاد خیلی پیچیده هست ..اگر روند ادامه پیدا کنه زندگی مختل میکنه ...دست خودشونم نیست تمام احساساتشون تحلیل میره حتی حس پدری ..و اینکه شاید اوایل امیال جنسیشونم بالابره ولی بعدش تقریبا صفر میشن 

تو اخلاقیاتش متوجه سرخوشی و بعد عصانیت و پرخاش نمیشی ...بوی خاصی ؟؟؟چشماش قرمز نیست ؟؟؟ قبلن چی مصر ...

نمیدونم چی مصرف میکرده. چرا همه اینارو داره بوی خاصی حس نکردم اخه اینایی که گفتی از عوارض مصرف همین متادونه دیگه

همه چیزش اکیه فقط قرص 

خودش باید بخاد تا کنار بذاره،نمیشه کاریش کرد،اصرار فقط باعث جنگ و دعوا میشه

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

تو اخلاقیاتش متوجه سرخوشی و بعد عصانیت و پرخاش نمیشی ...بوی خاصی ؟؟؟چشماش قرمز نیست ؟؟؟ قبلن چی مصر ...

شوهر منم یه ساعت خوب بود بگو بخند و شوخی میکرد یه ساعت دیگع میرفت تو لاک خودش  و باهاش حرف میزدی پرخاش میکرد،دستاش میلرزید شدیدا و چشماشم دائما سرخ بود

الان من باید چیکار کنم؟

نمیدونم بخدا،یکی از دلیلای من واسه طلاقم همین بود،اگع میدونستم چجوری حلش کنم حداقل یه مشکل از مشکلانم کمتر میشد و یکم امید واسه ادامه میگرفتم

شوهر منم یه ساعت خوب بود بگو بخند و شوخی میکرد یه ساعت دیگع میرفت تو لاک خودش  و باهاش حرف میزد ...

نه این میخوره کلا خوبه هرکاری بگمممم میکنه ولی من از حالاتش بدم میاد و اینکه نگرانشم

نه این میخوره کلا خوبه هرکاری بگمممم میکنه ولی من از حالاتش بدم میاد و اینکه نگرانشم

اگه همه اخلاقاش خوبه بنظرم زیاد رو این قضیه زوم نکن،البتع تحقیق کامل کن که متادون باعث توهم میشه یا نه،این خیلی مهمه،مخصوصا که یه طفل دارین تو خونه