2777
2789
عنوان

متادون

1144 بازدید | 49 پست

خانما من ۸ساله ازدواج کردم با پسرخالم که اونموقع خالم اینا مخالف بودن من نمیفهمیدم چرا و بالاخره ماباهم ازدواج کردیم دوهفته مونده بود به عقدمون بهم گف من سیگار میکشم روزی یکی دونخ ولی میخوام ترک کنم بخاطرتو دیگه نمیخوام بکشم منم که ۲۰سالم بوود اون موقع و حدود یکسالی بود باهم حرف میزدیم و بهم زنگ میزدیم و ... ییعنی خیلی بهم علاقمند بودیم من خ شوکه شدم فکرنمیکردم سیگاری باشه من اصلا سیگار حتی ندیده بودم ودیگه جوابشو ندادم اماانقد زنگ زد و اصرار کرد منم عاشقش بودم طاقت نیاوردم اونم گف دیگه نمیکشه و چندهفته ای هم بقول خودش نمیکشیددیگه راست و دروغشو نمیدونم بعدم که گفتبود یکی دونخ من حرفشو باور کرده بودم و فکنمیکردم چیز جدی ای باشه. حالا که ۸سال از ازدواجمون گذشته و یه پسر۵ساله داریم فهمیدم که متادون هم میخوره اولش ماهی یبار بود بعد شد هفته ای یکی حالا گاها هفته ای ۲تا... از قیافش وقتی متادون خورده حالم بهم میخوره... بعدها از حرفاش فهمیدم قبلا تو دوران مجردیش اعتیادداشته و خانوادشم فهمیده بودن

ختي سيگار نديده بودي اينجاش اغراق بود ديگه😐

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به خدا سیگار از نزدیک ندیده بودم

با خودش صحبت كن جدي 

ببين قصد ترك كردن داره يا نه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

خودتو چرا بیچاره کردی وقتی خانوادش هم بهت رسوندن که خوب نیست ..وقتی با وجود رابطه فامیلی متوجه اعتیادش حتی نشدید معلومه که خیلی جدی پیگیری نکردید ....متادون باید کمپ بره اصلا فکر نکنی چون قرص هست مهم نیست ..بسیاار مخرب هست 

شوهر منم متادون میخورد،تو عقد فهمیدم

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

با خودش صحبت كن جدي  ببين قصد ترك كردن داره يا نه

خودش که اصلا گردن نمیگیره مبگه میخورم که س ک س خوبی داشته باشیم من خودم هاتم اونم هست ولی زود انزالی داره میگه برا اون میخورم هرچی میگم برو دکتر اصلا قبول نمیکنه قبلا زخممعده هم داشته اونو بهونه کرده که نمیتونم دارو بخورم و ....

خودش که اصلا گردن نمیگیره مبگه میخورم که س ک س خوبی داشته باشیم من خودم هاتم اونم هست ولی زود انزالی ...

خودت بهتر ميشناسيش از هر راهي ك ميدوني روش تاثير داره پيگيري كن 

كنار نياي با همچين چيزي

خودتو چرا بیچاره کردی وقتی خانوادش هم بهت رسوندن که خوب نیست ..وقتی با وجود رابطه فامیلی متوجه اعتیا ...

مااصلا تو فامیل سیگاری هم نداشتیم از کجا باید میفهمیدیم بعدم شهرامون دور بودن خیلی نمیدیدیمشون... خانوادش نمیرسوندنکه یجوری رفتار میکردن انگار که پسرشون بمن حیفه

خودت بهتر ميشناسيش از هر راهي ك ميدوني روش تاثير داره پيگيري كن  كنار نياي با همچين چيزي

واقعا نمیدونم .... امشب مهمونی خونه خواهرش بودیم دوباره خورده بود و چشاش باز نمیشد مادرش و پدرشم هی نگاه میکردن... نمیدونم بهشون بگم یا نه واقعا نمیدونم چیکار باید بکنم

مااصلا تو فامیل سیگاری هم نداشتیم از کجا باید میفهمیدیم بعدم شهرامون دور بودن خیلی نمیدیدیمشون... خا ...

ببخشید عزیزم ولی من اصلا این حرف و قبول ندارم ..منم تو خانوادم سیگاری و معتاد نیست ولی عهد میرزا کوچک خان که نیست آدم مطالعه میکنه و اطلاعات میگیره اونم واسه ازدواج به این مهمی پس کم کاری خودتون رو بپذیرید ..حالا هم دیگه گذشته ولی اول که فقط با ازمایش مو معلوم میشه وگرنه هزار ترفند داره که در بره ..واسه مسایل جنسی و اینا همش بهانه و دروغ محض هست ..اعتیاد اور هست و ممکنه وارد فاز بعدی اعتیاد بشه ...اگر بچه نداری به نظرم چون ایشون سابقه اعتیاد داشته و ترک نکرده فکر اساسی کن