2777
2789
عنوان

اسنپ

291 بازدید | 20 پست

خانومایی که شوهراشون اسنپ کار میکنن بیان بگن..خوبه کارش یانه...؟

خداوند مرا عاشقانه دوست میدارد...و تمام احتیاجات مرا برآورده میسازد...ممنونم خدای مهربون و رئوفم😚😚

اره خدا خیرتون بده بیاین بگین

❤❤اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد❤❤تاریخ شروع:98/4/1......قد:176.....وزن اول:75.600..........وزن فعلی:70/850                 هدف اول:70🔒تاپیک لاغری خانومای 85کیلویی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر من به عنوان شغل دوم میخواد بره

❤❤اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد❤❤تاریخ شروع:98/4/1......قد:176.....وزن اول:75.600..........وزن فعلی:70/850                 هدف اول:70🔒تاپیک لاغری خانومای 85کیلویی

همسر منم برا شغل دوم میخاد بره...منتها میخا ببینم ارزششو داره..و البته ببینم هزینه نمیخاد

خداوند مرا عاشقانه دوست میدارد...و تمام احتیاجات مرا برآورده میسازد...ممنونم خدای مهربون و رئوفم😚😚
من دوست پسرم گاهی وقتا کار میکنه راضی نیست قیمتاش پایینه شبا باید کار کنه دگ ترافیک ساعت ۵ تا ۸ اصن ...

کدوم شهری عزیز؟

فک کنم ب عنوان شغل دوم خوب باشه.برادرم دانشجویه نصفه روزه کارمیکنه راضیه

همسر منم برا ساعتا آزادش میخاد بره

به عنوان شغل اصلی نه خوب نیس

شما اطلاعی ندارین؟

پدرم اسنپ و تپسی میره چرا نمیدونم😒

درآمدش میصرفه ؟

از بیکاری که بهتره تو این بی پولی

ممنون عزیز..شما کدوم شهری؟