2777
2789
عنوان

ختم معراج (ویژه مجردا)

| مشاهده متن کامل بحث + 25060 بازدید | 3627 پست

@hana2360       @هاااااناااا            @مرضیه_جوووووون              @fati1375                   @7887zahra        فردا شروع ختم 

وزن شروع ۶۹ کیلو .هدف اول ۶۵ 😊هدف دوم ۶۳😁هدف سوم  ۶۰ کیلو 😃هدف نهایی ۵۸ کیلو 🤣🤣وزن الان۶۵.۶🙄

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@محبت79          @yasijoon_20        @aysab             @farrzaaneh             @فاطمه6374     فردا ختم شروع میشه

وزن شروع ۶۹ کیلو .هدف اول ۶۵ 😊هدف دوم ۶۳😁هدف سوم  ۶۰ کیلو 😃هدف نهایی ۵۸ کیلو 🤣🤣وزن الان۶۵.۶🙄

@dokhtarakamnafasam             @راحیل19        @NAFAS62          @امیدوار70        @baharnazam از فردا ختم شروع میشه

سلاااام.😍ممنون عزیزم . ان شاء الله از فردا شروع میشه ؟ همینجا هر وقت خوندیم اعلام کنیم ؟

آره عزیزم از طلوع تا قبل نیمه شب بخونید و اعلام کنید حاجتروا بشی😍

ساعت خاصی هست خوندنش زینب جان؟

عزیز دلم از طلوع خورشید تا قبل نیمه شب  وقت داری

بچه ها دلم خیلی گرفته. واسه منم دعا کنین😔

چی شدهههههه😞😞😞😞😞😞😞