2777
2789
عنوان

خیانت بابام...😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2059 بازدید | 92 پست
45

شما که پیام هاش رو ندیدی پس زیاد مطمئن نباش شاید جو نی نی سایت گرفته شما رو

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

غیر مستقیم بهش بگین، مثلا بابای دوستم با یه خانمه دوست شده و یکی از آشناهاشون میفهمه و به زنش میگه  زن و بچش کشیک مردرو کشیدن و تا رفته تو خونه زنه و ز زدن پلیس و کلی آبروریزی شده و حالا باباش نمیتونه سرشو بالا بگیره از خجالت. ازین مدل داستانا تعریف کنین ببین عکس العملش چیه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه

ببین اگه پدرت سابقه دلشته خیانت رو یه مطلبیه اگه نه پدرت خاین محسوب نمیشه راه حل داره منم حوصله ندارمبا کاربرا بحث کنم خاستی جداگانهدصحبت میکنیم سعی کن شماره زنرو از گوشی بابات ورداری با مامانت همدسعیدکنید به رویذخودتون نیارید

اصلا اصلا اصلا شما دخالت نکن بدتر میشه 

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .
خب محتوای پیامهاشو از کجا فهمیدی اینکه طرف کیه و متاهله

مثلاً یکی از پیام ها این بود که بابای من گفته بود شام خوردی؟اون خانومم گفته بود آره عشقم خونه خواهرشوهرم خوردم!

لطفا واسه باباها اینستا و تل نصب نکنید اکثرا جنبه ندارن سراع فیلم های پورنو صفحه های بد میرن ... هر چی پیرتر میشن بیشتر دلشون میخواد این چیزا رو ببینن.. انگار نه انگار سنی ازشون‌گذشته

یکی از دوستام هم‌تعریف میکرد میگفت‌پدرشوهرش یواشکی زن دیگه گرفته.بعد مثلا هیچکس نمیدونه.میگفت یهو غیب زد .اصلا زنگم‌میزدن گوشیش  خاموش بوده ولی  یکی از آشناها به اینا گفته من رفته بودم فرودگاه استقبال کسی که مکه داشته میرفته شوهرتون و دیدم اونجا تو صف بوده سوار هواپیما بشه😅داشته با زن دومی میرفته مکه.بعد دو هفته هم خودش برمیگردد.خود دوستم ناراحت بود میگفت مادر شوهرم طفلی هیچی نگفت بهش.آقاهه ۷۰ سالشه ها

یک صلوات میفرستی؟
لطفا واسه باباها اینستا و تل نصب نکنید اکثرا جنبه ندارن سراع فیلم های پورنو صفحه های بد میرن ... هر ...

بحث مرد و زن نیس دنیای فاسدی شده

دوست من،یه بار گوشی مامانش برمیداره لازم داشته ،که اتفاقی عکسای مستهجن مامانشو با یه اقایی که حتی میشناختش رو دیده

مامانشم مجرد نبوده ک !باباش هس دو خواهر دو برادرم داره

دوستم دیوونه شده بود فکر همچین چیزی نمیکرده ک،نه شک داشته ن چیزی ،خیلی اتفاقی میبینه،خودش که اصلا ادم بی بندوباری نیس،خانوادشو نمیدونم

خیلی واقعیت تلخی بود

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.