سلام ، یه بار نوشتم پاک شد سریع پشت سر هم مینویسم تاپیک های قبلیم هم توضیح دادم.
من تو دانشگاه با یکی از همکلاسی ها دوست بودم خیلی هم پسر خوبی بود خیلی هم دوستم داشت ولی خب نه سربازی رفته نه شغل نه ماشین و اینها سنش هم کم بود هر دو ۲۱ سال بودیم.
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
یه ذره ترمز کن حالا مگه چندسالته انقدر دنبال شوهری 😐حتما باید شوهرکنی همین الان 😐خوب مورد خوب خودش پیش میاد چه اصراری داری حالا حتما یکی توزندگیت باشه😐😐😐
آخه خیلی پسر خوبیه خیلی هم دوستم داره هنوز من عجله کردم اصلا تقصیر اون آقا بود بهم از اول راستش رو ن ...
خب شما عاشقش نبودی عزیزم وگرنه مقایسه اش نمیکردی اگه میتونی چند سال رو به انتظار بشینی پیام بده برگرده ولی ممکنه چندسال بعد از هم سرد بشین جدا بشین فقط عمرت هدر بره اگه مطمئنی بعدها مقایسه اش نمیکنی با شرایط بهتر برگرد سمتش... ولی بدون شغل و درامد خیلی تو زندگی مهمه نود درصد غم و غصه های ادم بعد متاهل شدن بی پولی و حسرته شرایط اقتصادی کشورم که خیلی سخت شده.. اگه پشتوانه داره قبولش کن