2777
2789

سلام ، یه بار نوشتم پاک شد سریع پشت سر هم می‌نویسم تاپیک های قبلیم هم توضیح دادم. 

من تو دانشگاه با یکی از همکلاسی ها دوست بودم خیلی هم پسر خوبی بود خیلی هم دوستم داشت ولی خب نه سربازی رفته نه شغل نه ماشین و اینها سنش هم کم بود هر دو ۲۱ سال بودیم. 

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

منم مثل تو ام 21 سالمه دوست پسرمم 22 بود دوست پسرمم عین دوست پسر تو بود ولش کردم البته به خاطر شرایط خانوادیگمم بود خانوادم میخوان عروسم کنن و اون حالا حالاها شرایط ازدواج نداره و بهشم گفتم گفت من حالاها نمیتونم ازدواج کنم منم دیدم حداقل باید 4_5 سال منتظر بمونم رفتم

بعدش من با یه آقایی آشنا شدم ۲۷ سالش بود هم درسش تموم کرده بود هم سربازی رفته بود هم تو یه دفتری کار میکرد ، کم کم فکر کردم خب خیلی شرایط مناسب تری داره نسبت بهش کم کم نسبت بهش سرد شدم و گفتم باید کات کنیم. بعدش از طرف یکی از همکارهای آقا فهمیدم متاهل هست یعنی عقد کرده ولی سر خونه زندگی نرفتن

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بعد که فهمیدم متاهل هست بهش گفتم گفت مجبور به ازدواج شده و دختره بهش فشار می‌آورده و این حرفا و میخواد جدا بشه. من هم گفتم برام مهم نیست اصلا میخواد چیکار کنه و باهاش تموم کردم. 

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

خب از پسر دانشجوی ۲۱ ساله که نمیشه انتظار داشت سربازی رو تموم کرده باشه سرکار باشه و ماشینم داشته با ...

با یکی آشنا شدم همین شرایط رو داشت ولی فهمیدم متاهل هست به من نگفته بود حالا با هر دو شون بهم زدم موندم چیکار کنم. 

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

همون که گفت حضوری برات توضیح میدم؟

آره ولی همش حرف بیخودی میزد که به اصرار دختره عقد کردم و راضی نبودم و به دلم نمیشینه و از این حرفا 

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

هیچی متاهله هیچوقت برنمیگرده بهت قول میدم مگه الکیه باید مهریه بده ازکجا بیاره مهریه بده سکه به این گرونی الکی میگه طلاق نمیده میخواد باتوهم باشه 

خدایا داده ونداده ات راشکر

کار عاقلانه ای کردی که با هر دو کات کردی عزیزم. الان هم هیچ عجله ای برای شروع یه رابطه جدید نکن. از جونی و موقعیت های خوب زندگیت استفاده کن و سعی کن از همه نظر تو زندگیت پیشرفت کنی و دنبال علایقت برو. بعد مدتی که از این شرایط الانتت گذشت با یه فرد مناسب اشنا می شی.

هنوز سنی نداری که می خوای سریع جایگزین برای این دو نفر پیدا کنی عزیزم. عجله تو این شرایط اشتباه محض هست

اونکا رفته دیگه هیچوقت نمیاد دل من تا ابد گریه میخواد

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
با یکی آشنا شدم همین شرایط رو داشت ولی فهمیدم متاهل هست به من نگفته بود حالا با هر دو شون بهم زدم مو ...

خب اشتباه کردی بدون شناخت قبولش کردی الان دیگه پسرا مثل قدیما نیستن الان متاهلن و دوست دختر میخوان باید حتما اولش چک کرد قضیه متاهل بودن رو.... اون اقا هم که اول دوست بودی اگه عاشقش نیستی بیخیالش شو چون باید ۵ یا ۶ سال منتظر باشی که شرایطش خوب بشه کلی موقعیت خوب رو از دست میدی اخرشم معلوم نیست منجر به ازدواج بشه یا نه صبر کن یه موقعیت بهتر پیش بیاد

آره ولی همش حرف بیخودی میزد که به اصرار دختره عقد کردم و راضی نبودم و به دلم نمیشینه و از این حرفا&n ...

یعنی باور کردی ؟پس منم فردا به یکی اصرار کنم منو عقد کنه 😂😂😂

خدایا داده ونداده ات راشکر